Spremite doručak za 5 minuta: Ovsena kaša sa jabukama i cimetom

SASTOJCI
- 1/2 šolje ovsenih pahuljica
- 1/2 jabuke
- 1 supena kašika putera
- prstohvat cimeta
- 1 supena kašika putera od kikirikija
- 1/4 šolje grčkog jogurta
- kikiriki
- so
Vaš sutrašnji doručak: Ovsena kaša s ukusnim prelivom
PRIPREMA
U manjem tiganju, zagrejte puter, pa dodajte komadiće jabuke, cimet i prstohvat soli. Propržite jabuke dok ne postanu mekane (otprilike tri do pet minuta). Sklonite ih sa vatre i stavite sa strane.
Potom u tiganj stavite ovsenu kašu i malo je propržite.
Na kraju, u posudu stavite ovsenu kašu, pomešajte je sa puterom od kikirikija, preko stavite jabuke, dodajte grčki jogut i pospite kikirikijem po želji.
Ovsena kaša s borovnicom: Ukusan obrok za oporavak mišića nakon treninga
NUTRITIVNA VREDNOST
Kalorije: 501
Proteini: 17 g
Ugljeni hidrati: 49 grama (8 grama vlakana)
Masti: 28 grama
5 fantastičnih načina da ovsene pahuljice budu ukusniji doručak
A.J.