5 načina da skinete poslednji centimetar masnih naslaga - Men`s Health

5 načina da skinete poslednji centimetar masnih naslaga

SOKOVI ZA DETOKSIKACIJU ORGANIZMA

Ako želite da pročistite organizam nakon novogodišnjih praznika i teške trpeze, najbolje je da napravite sokove od povrća i voća koje ćete piti nekoliko dana, a koji će vam pomoći da smršate.

Imamo tri fantastična predloga za sokove za detoksikaciju:
u prvi idu šargarepa, pomorandža, zelena jabuka i đumbir, u drugi šargarepa, cvekla i jabuka, a u treći šargarepa, paradajz, cvekla i celer.

Instant mršavljenje: 20 stvari koje treba da uradite pre spavanja

SMANJITE UNOS UGLJENIH HIDRATA

Ako želite da smršate, moraćete da smanjite unos ugljenih hidrata i da se fokusirate na namirnice bez skroba i na cele žitarice. Izbacite iz ishrane voće i uopšte namirnice koje sadrže fluor.

MENJAJTE TIPOVE TRENINGA I VREME U KOJE VEŽBATE

Morate uvek da iznenađujete svoje telo i zadajete mu nove izazove, a to nećete uraditi ukoliko svakog dana imate trening u isto vreme i ako uvek radite iste vežbe. Promenite rutinu i način treniranja.

UVEK SE KREĆITE

Ako ste imali trening danas, ne znači da ostatak dana treba da provedete u sedenju, već imajte na umu da je veoma bitno da se krećete i kada ne vežbate, jer što ste aktivniji tokom dana, to ćete više kalorija sagoreti.

Saznajte i 34 supernamirnice za najbrže mršavljenje

NE KONZUMIRAJTE HRANU NEKOLIKO SATI PRE SPAVANJA

Mnogi ljudi prave krucijalnu grešku kada se sudržavaju od hrane otkom dana, a onda se uveče prejedu. Ako želite vitku liniju, zaboravite na konzumiranje hrane kasno uveče.

Pročitajte i  NE VERUJTE SVEMU ŠTO ČUJETE: 5 najvećih mitova o metabolizmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *