7 genijalnih načina da iskoristite pivo - Men`s Health

7 genijalnih načina da iskoristite pivo

UKLONITE PRLJAVŠTINU

Pivo je odlično u uklanjanju tvrdokorne prljavštine, pa ako vam je nestalo hemikalija, a mrzi vas da skoknete do prodavnice, prospite malo omiljenog napitka, sačekajte minut i očistite.

Otkrijte i 11 fantastičnih načina da iskoristite talog od kafe

OČISTITE NAKIT

Iznenadite lepšu polovinu tako što ćete njen zlatni nakit staviti u posudu natopljenu svetlim pivom. Kada malo odstoji, a kiselina učini svoje, očistite zlato čistom krpom.

MARINIRAJTE MESO

Mnogi kuvari tvrde da ćete najbolji roštilj dobiti ako pre toga marinirate meso u pivu. Ali, njegova upotreba se ne završava u kuhinji.

Saznajte i Napravite domaće pivo od đumbira

UHVATITE INSEKTE

Ostavite otvorene flaše ili limenke preko noći u bašti i ujutru će vas sačekati puževi, muve i ostali insekti koje privlači miris.

OPORAVITE CVEĆE

Ako cveće u saksijama deluje bolesno, probajte da ga oporavite sa malo negaziranog piva. Ječam i šećer trebalo bi da pomognu u kultivisanju zemlje.

Otkrijte i 7 stvari koje se dešavaju u telu kada popijete pivo

ODRŽAVAJTE NAMEŠTAJ

Negazirano pivo odlično je i za održavanje nameštaja od drveta kom vraća boju. Umočite krpu u malo negaziranog piva, zatim prebrišite čistom i dobićete efekat ispolirane površine.

OČISTITE LICE

I na kraju, kad ste očistili kuću i spremili meso, očistite lice jer su ječam i drugi sastojci piva odlični za piling kože.

Pročitajte i 10 razloga da popijete pivo odmah

Izvor: Novimagazin.rs

Pročitajte i  Kuvar nemačke fudbalske reprezentacije: Šta jedu šampioni?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *