Poboljšajte ukus kajgane na ovih pet načina - Men`s Health

Poboljšajte ukus kajgane na ovih pet načina

 

Bilo da volite da vam kajgana bude suva, sočnija ili nešto između, Stvar ukusa vam nudi nekoliko ideja da poboljšate ukus jaja.

1. Pesto, bosiljak, sušeni paradajz i parmezan. Možete samo da pospete pesto po vrhu pripremljenih jaja ili da ga stavite u toku prženja. Dodajte i bosiljak, osušeni paradajz iseckan na kriške i narendani parmezan.

Pogledajte i Tri jela koja morate znati sami da spremite

2. Sir, mladi luk i pečurke: Isecite na listiće šaku pečuraka i dinstajte ih dok ne dobiju braon boju. Dodajte jaja, pržite dok se ne sjedine sa pečurkama, a na kraju po vrhu pospite narendani sir i seckani mladi luk.

3. Slanina, kačkavalj i praziluk: Dok se prži slanina, prodinstajte praziluk na puteru dok ne postane proziran i staklast odnosno dok počne da dobija braon boju. Potom dodajte jaja, pržite dok se ne sjedine sa prazilukom i po vrhu dodati propržene komadiće slanine i posuti čedar sirom.

Pogledajte i 5 namirnica koje sadrže više proteina od jaja

4. Paprika, luk i kobasica: Propržiti kobasicu iseckanu na delove. Potom je odloži u tanjir. Pržiti svežu, iseckanu papriku, luk i jaja sa prstohvatom slatke paprike. Kad se masa sjedini, staviti preko kobasice i poslužiti.

5. Pečurke, sir i morska so: Pripremiti pečurke i jaja, kao kod drugog predloga. Kad je isprženo, narendajte sir i dodajte prstohvat morske soli.

Pročitajte i  Savršen koktel za pozno leto: Pinja kolada (VIDEO)
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *