Energija tokom treninga - Men`s Health

Energija tokom treninga

RED BULL
Sa 80mg kofeina i 6,4g šećera, neosporno je da ćete imati kratku ekspluziju energije, koju će neminovno pratiti pad. Pun ugljenih hidrata, bez masti i proteina, najbolji je pre kratkih, intenzivnih treninga.
27 kalorija

PASTA OD CELOG ZRNA
Sadrži visoku koncentraciju mangana i selena, što pomaže u regulisanju metabolizma. Porcija od 75g, biće vam dovoljna u narednih nekoliko sati.
240 kalorija

MARS ČOKOLADICA
Uzmite ovu čokoladicu koja ima visok glikemjski indeks, kada trening traje više od dva sata, a umornim mišićima je potrebna instant energija.
260 kalorija

DANSKO PECIVO
Ovo pecivo ima malo vitamina i minerala, ali je dobro pre treninga jer je kod njega 90% ugljenih hidrata složeno. Takođe je i dobar izvor proteina.
290 kalorija

PUTER OD KIKIRIKIJA
Kikiriki je dobar izvor vitamina B3 koji pomaže da se ugljeni hidrati i masti pretvore u energiju. Namažite puter na parče pšeničnog tosta, sat vremena pre treninga.
170 kalorija

ENERGETSKA ČOKOLADICA
Ako vaša čokoladica sadrži u sebi sušeno voće sa niskim glikemijskim indeksom oraha i zoba, kao i 3g kakaoa koji je bogat teobrominom ( sličan kofeinu ), onda će biti idealna za trening koji traje duže od sat vremena.
216 kalorija

Pročitajte i  Polica sa ukusima
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *