Lek za mamurluk: Pljeskavice koje „dižu iz mrtvih“ - Men`s Health

Lek za mamurluk: Pljeskavice koje „dižu iz mrtvih“


 

Pročitajte i Zdrave i ukusne pljeskavice od tunjevine

SASTOJCI

  • 1 dimljeni file bakalara
  • 2 praziluka
  • 2 krompira
  • 2 kašike rena
  • jaja (3-4)
  • 1 grumen putera

PRIPREMA

Skuvajte praziluk dok ne omekša, a zatim ga ocedite i ostavite po strani.

Iseckajte prethodno skuvan krompir i iseckajte ribu.

Otkrijte Zašto treba da jedete krompir?

Dodajte praziluk zajedno s renom i dobro promešajte.

Zagrejte malo maslinovog ulja. Podelite smesu na četiri “kolačića” tj. pljeskavice. Propržite ih po 4, 5 minuta sa svake strane, a potom ispržite jaja s malo putera.

Servirajte po jaje preko svake pljeskavice i potom se poslužite.

NUTRITIVNA VREDNOST

Proteini 35 g

Ugljeni hidrati 85 g

Saznajte i Prirodni eliksir koji topi masne naslage

Masti 74 g (42 g zasićenih)

Pročitajte i  Zbog OVOGA odmah izbacite hleb iz ishrane!
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *