Za oporavak mišića: Piletina s paradajzom i brokolijem

Recept: Ručak za 10 minuta: Salata s piletinom i jogurtom
SASTOJCI
- 1 šoljica iseckanih pilećih grudi
- 1 šooljica iseckanog paradajza
- 1 šoljica listova brokolija
- 1 supena kašika maslinovog ulja
- začini po ukusu
PRIPREMA
Zagrejte tiganj na srednjoj vatri. Dodajte maslinovo ulje, pa piletinu i začine, pa mešajte koliko god je potrebno da se piletina isprži sa svih strana.
Recept: Ručak ispod 400 kalorija: Piletina na indijski način
Dok se piletina priprema, stavite paradajz i brokoli u činiju. Pokrijte činiju s nekoliko ubrusa i stavite u mikrotalasnu na 3 do 4 minuta kako bi se namirnice naparile.
Kada je povrće gotovo, stavite ih u tiganj. Mešajte i smanjujte temperaturu.Pržite dok piletina ne bude gotova.
NUTRITIVNA VREDNOST
- Kalorije: 466
- Masti: 15 g
Saznajte i Kuhinja Azija: Egzotična mešavina piletine, kelja i brokolija
- Ugljeni hidrati: 34 g
- Vlakna: 9 g
- Proteini: 50 g