Dvejn Džonson: Ishrana za moćno telo! - Men`s Health

Dvejn Džonson: Ishrana za moćno telo!

Mnogi od nas bi želeli čelične mišiće poput čuvenog Roka, nekadašnje rvačke zvezde i poznatog glumca, Dvejna Džonsona. Međutim, ako zanemarimo intenzivne i naporne treninge, teško ćemo moći da savladamo osnove Rokove ishrane, koje se on pridržava gotovo celog života. 

Saznajte i Kako se motiviše Dvejn Džonson?

Nedavno je novinarima časopisa Muscle and Fitness otkrio kako tačno izgleda njegov dnevni meni. Razlika je ogromna između namirnica, količine i rasporeda njihovog unosa u odnosu na ono kako to izgleda kod nas “običnih smrtnika”.

Mišićavi Dvejn Džonson svakog dana pojede oko pet kilograma hrane, što u kalorijama ispadne oko 5165. I tako svakog dana! 

Šon Evans, reporter magazina Complex, želeo je da pokuša da isprati ovaj tempo, količinu hrane i kalorija i da dnevno unese sedam obroka bogatih proteinima. 

Pogledajte i Dvejn Džonson ima savet za vas! (VIDEO)

Prema Rokovom planu trebalo je pojesti: kilogram bakalara, 300 grama piletine, šniclu od 300 grama, dva jaja, ali i omlet od 10 belanaca, šest šolja pirinča, po 300 grama slatkog i običnog krompira, četiri šolje povrća, dve šolje ovsene kaše, dve zelene salate i 30 grama proteina. Obavezno je uneti i dve kašike ribljeg ulja.

Poznati reporter nije uspeo u svom pokušaju, a mi savetujemo da ni vi ne pokušavate da usvojite ovaj ekstremni režim ishrane čuvenog Roka.

Otkrijte i Šta Rok kuva?

Pogledajte video i otkrijte kako je izgledao njegov “eksperiment”:

Izvor: Rts.rs

Pročitajte i  Alternativna goriva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *