4 fenomenalna prolećna šejka - Men`s Health

4 fenomenalna prolećna šejka

SMOOTHIE OD ŠARGAREPE

Pročitajte i Energetski šejk za savršen početak dana

SASTOJCI

  • Jabuka
  • 2 šargarepe
  • šoljica zobenih pahuljica
  • šoljica jogurta
  • šoljica pirinčanog mleka
  • šoljica soka od narandže

PRIPREMA

U blenderu usitnite zobene pahuljice pa dodajte jogurt. Sve zalijte pirinčanim mlekom i sokom od narandže. Narežite jabuku i šargarepu, pa dodajte u blender i miksujte dok ne dobijete tečnu smesu. Ako je potrebno, dodajte malo vode.

Pročitajte i Ukusan šejk za veću mišiću masu

SMOOTHIE OD JAGODA

SASTOJCI

  • 100 g jagoda
  • oko 200 ml jogurta
  • kašičica meda
  • šaka celovitih žitarica

PRIPREMA

Ugrejte malo vode i umočite žitarice nekoliko minuta da omekšaju. Procedite pa ohladite. U blender stavite ohlađene i omekšane žitarice, očišćene jagode i jogurt, pa sve dobro ispasirajte. Dodajte kašičicu meda i promešajte pa poslužite.

Saznajte i Prirodna energetska bomba: Nazdravite ukusnim šejkom

SMOOTHIE OD JABUKE I CVEKLE 

SASTOJCI

  • 2 jabuke
  • 2 šargarepe
  • cvekla
  • malo vode

PRIPREMA

Ogulite jabuke i izvadite koštice. Narežite ih na kriške. Operite šargarepe, pa ih ogulite. Narežite na manje komade, a cveklu na kriške. Sve komadiće stavite u blender i izmiksujte. Dodajte vode koliko je potrebno pa još izmiksujte.

Pročitajte i Ultimativni šejk za oporavak mišića

NAPITAK OD SPANAĆA 

SASTOJCI

  • 1/2 šoljica spanaća
  • 1/2 svežeg krastavca
  • limun
  • narandža
  • kašičica očišćenih semenki bundeve
  • 1/2 avokada

PRIPREMA

Operite spanać i ostavite da se osuši. Ogulite limun i narandžu. Listove spanaća stavite u blender, pa dodajte narezani sveži krastavac. Izmiksujte pa dodajte limun i narandžu, narezani avokado i semenke bundeve. Ulijte malo vode i miksujte dok ne dobijete tečnu smesu.

Izvor: 24sata.hr

Pročitajte i  SUPERHRANA ZA NAJSNAŽNIJE: 6 najboljih namirnica za zdravlje svakog muškarca
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *