Ručak ispod 400 kalorija: Reuben sendvič s ruskim dresingom - Men`s Health

Ručak ispod 400 kalorija: Reuben sendvič s ruskim dresingom

Klasičan Reuben sendvič se sastoji od usoljene govedine, Swiss sira, kiselog kupusa i ruskog resing, koji je ubačen između kriški ražanog hleba.

Pročitajte i Ručak ispod 400 kalorija: Mediteranska salata sa tunjevinom

Međutim, spanać, pečurke i luk će zadovoljiti sva vaša čula, pa nećete primetiti da nedostaje meso u ovoj vegetarijanskog đakoniji.

SASTOJCI

Za ruski dresing

  • 2 kašičice posnog majoneza
  • 2 kašičice kečapa
  • 2 kašičice seckanog kapara
  • 1 kašičica iseckanog krastavca

Recept: Ručak ispod 400 kalorija: Italijanski sendvič s povrćem

Za sendvič

  • 3 kašičice maslinovog ulja
  • 1 mali crveni luk
  • 1 šolja iseckanih pečurki
  • 5 šoljica spanaća
  • Mleveni biber, po ukusu
  • 4 kriške ražanog hleba
  • ½ čoljice isekcanog Swiss sira
  • ½ šoljice kiselog kupusa

PRIPREMA

Pripremite prvo ruski dresing: Pomešajte majonez i kečap u maloj činiji. Dodajte kapar i krastavac i napravite smesu.

Potom napravite sendvič: Zagrejte 2 kašičice ulja na srednjoj temperaturi. Dodajte luk i pečurke, pa kuvajte, često mešajući, oko 4 minuta.

Pročitajte i Ručak ispod 400 kalorija: PIletina na indijski način

Dodajte spanać, pa mešajte (od 1do 2 minuta). Potom prebacite ovu smesu u tanjir.

Premažite tiganj jednom preostalom kašičicom ulja i vratite na srednju temperaturu. Dodajte hleb,podelite sir podjednako među kriške hleba.

Podelite kiseo kupus na dve kriške hleba, a spanać između druge dve kriške hleba. Pržite dok sir ne bude istopljen, a hleb ne dobije braonkastu boju (oko 4 do 6 min).

Podelite sendvič na pola i ubacite dresing između spanaća. Pažljivo stavite kiseo kupus na vrh. Presecite sendvič na pola i poslužite.

Pročitajte i  NAJBOLJE IZ ITALIJE: Kako da spremite zdrave i ukusne lazanje
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *