Evo kako možete da smanjite apetit - Men`s Health

Evo kako možete da smanjite apetit

Pročitajte i Zdrave namirnice koje smanjuju apetit

Pridržavate se određene dijete, ali kada ogladnite ne možete da iskontrolišete apetit i pojedete mnogo više nego što bi trebalo? Poslušajte ove savete i posledice neće biti masne naslage.

BARENI KROMPIR

Bareni krompir (u kori) bi svakako trebalo da češće bude na vašem meniju. Ovim načinom kuvanja krompira, dobićete super namirnicu, koja je istovremeno bogata nutricionističkim sastojcima i siromašna kalorijama, koja će vas duže zadržati sitim.

MASNOĆE

Masnoće ne bi trebalo da potpuno izbacite iz ishrane, jer nijedna dijeta nije dobra ukoliko neku grupu namirnica potpuno eliminiše.

Otkrijte zašto bi treba da masnoće uvrstite u vašu ishranu

Komad mesa će vas svakako više zasititi od bilo kog voća ili povrća, a uz to je i zdrava namirnica (ukoliko pripazite na način pripreme).

VEŽBANJE

Možda vam zvuči čudno, ali i vežbanje može da vam smanji apetit. Na početku će uzrokovati pojačanu glad, ali kada se dobro oznojite, ubrzaćete metabolizam i smanjiti želju za hranom.

Saznajte zašto gubimo apetit kada smo bolesni

GREJP

Ova čudesna voćka reguliše masnoće i nivoe šećera u krvi, a istraživanja su pokazala da osoba koja uz svaki obrok pojede pola grejpfruta ili popije sveže ceđeni sok prosečno izgubi 2 kg u tri meseca.

Saznajte i Svemoćna trjka: Voćke koje sagorevaju kalorije

Izvor: Metro-portal.hr

Pročitajte i  Pet namirnica u borbi protiv raka
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *