Kuhinja Urugvaja: Kaloričan i ukusan Chivito sendvič - Men`s Health

Kuhinja Urugvaja: Kaloričan i ukusan Chivito sendvič

SASTOJCI

  • ½ kašike čilija u prahu
  • Kašičica belog luka u prahu
  • Kašičica mlevene dimljene paprike
  • 225 g junećeg steka
  • 1 kašika maslinovog ulja
  • Majonez
  • 60 g kuvane šunke
  • 1 tvrdo kuvano jaje
  • Crveni luk tanko isečen
  • Paradajz, tanko isečen
  • Zelena salata
  • Hleb ili pecivo po želji

PRIPREMA

U manjoj posudi pomešajte čili u prahu, beli luk i dimljenu papriku. Mešavnu začina utrljajte u meso, posolite i pobiberite. Tavu ili roštilj zagrejte na srednje jakoj temperaturo i pecite stek 4-5 minuta sa obe strane. Sklonite meso sa vatre, zamotajte u foliju i ostavite da odstoji 10 minuta.

Pročitajte i: Izgradite super sendvič

Da biste složili sendvič presecite pecivo na pola i ako želite malo ga tostirajte pa  jedan deo premažite majonezom i slažite sve navedene sastojke po želji.

Izvor: Lifepressmagazin.com

Pročitajte i  5 namirnica bogatih ugljenim hidratima koje možete da jedete bez griže savesti
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *