Osvežavajući ručak: Salata sa tunjevinom u tortilji

SASTOJCI
- 170 grama konzervirane tunjevine
- ¼ šolje nemasnog grčkog jogurta
- ½ šolje seckanog celera
- ¼ šolje seckanog crnog luka
- ½ kašičice senfa
- ¼ kašičice mlevenog bibera
- 1 list zelene salate
- 1 tortilja od pšeničnog brašna (prečnika oko 25 cm)
Pročitajte i: Da li je svakodnevno konzumiranje tunjevine bezbedno?
PRIPREMA
Sve sastojke pomešajte u jednu činiju dok ne dobijete sjedinjenu masu. Potom dobijenu smesu stavite u tortilju.
Grčki jogurt možete da zamenite majonezom. Ovaj trik će vam uštedeti 10 grama masti obezbeđujući više proteina.
NUTRITIVNA VREDNOST
442 kalorije, 7 grama masti, 45 grama ugljenih hidrata, 50 grama proteina