Ručak za 10 minuta: Pohovani plavi patlidžan - Men`s Health

Ručak za 10 minuta: Pohovani plavi patlidžan

SASTOJCI

  • 1 veliki patlidžan, iseckan na trake
  • ½ šoljica prezli
  • 1 supena kašika italijanskih začina
  • ½ supene kašije belog luka u prahu
  • 2 jaja
  • So i biber po ukusu

PRIPREMA

Zagrejati rernu na 220 stepeni.

Pročitajte i: 7 načina da održite liniju tokom zime

U širokom, a plitkoj činiji pomešajte prezle i začine.

U drugoj plitkoj činiji umutute jaja. Umočite patlidžan u jaja, potom u mešavinu prezla i začina.

Pržite trake patlidžana na žici u rerni ili u blago nauljenom plehu.

Pecite dok ne porumene, otprilike 7 do 10 minuta, a potom uživajte u savršenom zalogaju.

Pročitajte i  Hrana koja telu prija: Pečena juneća rebra sa biberom
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *