5 načina da upotrebite jabukovo sirće - Men`s Health

5 načina da upotrebite jabukovo sirće

PERUT
Pojava peruti možeda izazove neprijatne simptome, ali možete ih se rešiti omoću jabukovog sirćeta. Evo recepta:nakon šamponiranja, snanesite na kosu mešavinu jednakih delova jabukovog sirćeta i vode u kosu pomoću boce sa rasrpršivačem i neka odstoji desetak minuta, a zatim isperite. Radite ovo nekoliko puta nedeljno da biste primetili poboljšanje.

Saznajte i: Kako da pobedite perut?

BRADAVICE

Ok, niko ne želi da priča o njima, ali evo kako da se oslobodite njih: Umočite štapić za uši u jabukovo sirće a potom ga prislonite na bradavicu. Zatim umotajte to mesto prijanjajućom kuhinjskom folijom i ostavite preko noći tako (ako je moguće). Radite ovo nekoliko dana dok ne vidite rezultate.

Pogledajte i: Proverite svoju kožu

UPALA GRLA

Med i topla voda su dobra kombinacija , a ako dodate ui malo jabukovog sirćeta dobićete idealan tretman za vaše grlo. Sirće ima antibakterijska svojstva i pomaže kod razbijanja sluzi.

Pogledajte i: Ublažite bolove u grlu sa hranom

ŠTUCANjE

Dodajte ovaj lek na listu divljih lekova koji stvarno deluju. Jedna kašičica jabukovog sirćeta dovoljna je da zaustavi dosadnu štucavicu.

ZA LEPŠU KOŽU

Razblažite jabukovo sirće u vodi (razmera 1:2) i natapkajte ga na lice pomoću tufera kao potpuno prirodan tonik. Ne brinite, miris sirćeta će nestati kad se lice osuši.

Pogledajte i: Četiri najčešća pitanja o negovanju brade

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *