Izlečite mamurluk - Men`s Health

Izlečite mamurluk

Ukoliko imate osećaj da ste malo preterali, ali baš sutra nemate vremena za izležavanje, donosimo vam spisak stvari koje brzo leče mamurluk.

BANANE
Savršeno voće za lečenje mamurluka jesu banane. One sadrže vitamine A, B6, C, E i G, tri prirodna šećera pa tako momentalno vraćaju energiju i snagu vašem “izmučenom telu”.

TUNA U KONZERVI
Ako vam nije previše muka, pojedite tunu iz konzerve sa malo hleba i nekoliko krastavaca. Tuna je bogata mineralima i omega 3 masnim kiselinama pa nutricionisti smatraju da je idealan obrok posle pijanstva.

Pročitajte i: Pobedite mamurluk

KISLEI KRASTAVCI
Možda će vam čudno zvučati ali krastavci su jedan od najboljih lekova u borbi protiv mamurluka. Sadrže visoku dozu vitamin A i K, bogati su magenzijumom i kalcijumom, pa su zbog toga dobri za vraćanje energije i snage telu.

VODA
Stari lek koji najbolje deluje. Voda je jako potrebna dehidriranom telu, a osim što će pomoći da izbacite štetne materije iz organizma, sprečiće i glavobolju i osećaj mučnine.

PRIRODNI VOĆNI SOKOVI
Ujutru odmah popijete jednu čašu prirodnog voćnog soka. Sok će vratiti šećer u krv i boju vašem licu, a velika količina vitamina će dati energiju vašem telu.

Pročitajte i  4 vežbe koje pobeđuju i najgori mamurluk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *