Ne tako fantastična četvorka - Men`s Health

Ne tako fantastična četvorka

GOJI BOBICE
PRODAJA
Sok od goji bobica „je najbolja hrana za borbu protiv starenja na svetu“. Ovo je tvrdnja najuspešnije firme iz Amerike koja prodaje ovaj proizvod.

NAUKA
Goji bobice sadrže polisaharide, koji mogu zaštititi ćeliju od antioksidanasa koji se smatraju jednim od uzročnika starenja. Do ovog zaključka se došlo nakon istraživanja na miševima. Ali istraživanja sa ljudima pokazuje da sok doprinosi samo manjem osećaju zamora i većem osećaju zadovoljstva nakon 2 nedelje. Ovaj dokaz ukazuje na to da je subjektivni osećaj daleko od konkretnog rezultata istraživanja.

MANGOSTEEN
PRODAJA
Antioksidanti iz ovog voća mogu čuvati vaše srce i imuno sistem. Ovo je tvrdnja vlasnika najvećeg proizvođača ovog proizvoda u Americi.

NAUKA
Za antioksidante po imenu mangostanole se mislilo da su magija koja se nalazi u mangosteenu. I dok su preliminarna istraživanja ukazivala na to da ona mogu da se nose sa slobodnim radikalima u laboratoriji i mogu zaštititi od oštećenja srca laboratorijske miševe, studija iz 2009. Univerziteta iz Londona objavila je odlučno da ni jedna objavljena studija nije verifikovala ove rezultate van laboratorijskih životinja.

NAR
PRODAJA
Sok od nara može biti od pomoći u borbi protiv kancera i doprineti dobrom zdravlju srca. Ovo je tvrdnja vodećeg uzgajivača ovog voća.

NAUKA
arketing misli da isplativost polifenola, antioksidanta za koji veoma mali broj studija ukazuje na to da može doprineti poboljšanju protoka krvi kod ljudi sa srčanim oboljenjima i usporiti porast Prostatičnog specifičnog antigensa (PSA) kod muškaraca sa kancerom prostate. Kako god, postojeći laboratorijski rezultati su nekako nedosledni, i ranije studije sa ljudima nisu zatvorene.

NONI
PRODAJA
On podstiče vaš imuno sistem. To je tvrdnja najvećeg distributera ovog proizvoda u Americi.

Pročitajte i  Prava ishrana u paleolitu

NAUKA
Ovaj proizvod iz raja je jedini poznati izvor noni-ppt, supstance bogate polisaharidima koja može pomoći hemoterapiji da ubije ćelije kancera i stimuliše imuno sistem kod miševa. Jedina stvar je ta da postoji malo naučnih dokaza koji bi potvrdila da je noni zdraviji za ljude nego ostalo voće. Sva istraživanja Nonija su još uvek preliminarna i ne razlikuju se mnogo od onih koje biste videli za neke manje egzotične voćne sokove.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *