Tradicionalni goveđi čili - Men`s Health

Tradicionalni goveđi čili

 

RECEPT
3 kašike maslinovog ulja
1 kg goveđeg paumfleka
5 feferona, očišćenih od peteljki
i semenki
1 crni luk, iseckan
2 čena belog luka, iseckanog
1 paprika, isečena
8 zelenih ili šeri paradajza, oljuštenih i isečenih
1 konzerva pasiranog paradajza
2 šolje goveđe supe
3 kašike korijandera, iseckanog
1 kašika aleve paprike
2 kašičice kumina
1 šolja kuvanog crvenog ili šarenog meksičkog pasulja
So i biber

Prelijte dno tiganja maslinovim uljem i zagrejte na srednjoj vatri. Stavite govedinu i pripremajte je sve dok ne dobije braonkastu boju. Dodajte feferone, crni i beli luk, papriku. Pripremajte sve na srednjoj vatri sve dok luk ne postane staklast. Dodajte pasirani paradajz iz konzerve, goveđu supu, zeleni odnosno šeri paradajz, korijander, papriku i kumin. Neka sve proključa. Onda krčkajte još nekih 90 minuta.
Dodajte pasulj. Ne zaboravite so i biber. Dobija se 6 obroka

Pročitajte i  Ljubav na prvi pogled: Bostonski burger sa slaninom
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *