Domaća proteinska pločica - Men`s Health

Domaća proteinska pločica

U prodavnicama se mogu pronaći hiljade različitih vrsta i ukusa, a za cenu koju platite dobija se i odgovarajući kvalitet.

Napravite i: Ukusan šejk za veću mišićnu masu

Međutim, Denijel Harding, novinar časopisa „Men’s fitness“ , došao je do recepta za proteinske table, koji omogućava svakom ljubitelju ove poslastice da u sopstvenoj kuhinji sam napravi određenu količinu.

On napominje da je prilično jednostavno pripremiti table po ovom receptu, što je odlična vest za sve one koji zaobilaze kuhinju.

Pročitajte: Napravite sami proteinski sladoled

SASTOJCI

  • 1 šolja ovsene kaše
  • 1 šolja obranog mleka
  • 1¾ šolje putera od kikirikija
  • 4 kašike whey proteina
  • Manja količina cimeta i šećera (zbog ukusa)

PRIPREMA
Sjedinite sve sastojke i dobro promešajte. Nakon toga, jednako razmažite smesu u staklenoj posudi i odložite je u frižider na osam sati. Potom isecite smesu u jednake table, njih umotajte u tanku foliju i čestitajte sebi na kulinarskim umećima.

Vežbanje kod kuće: Napravite opremu za vežbe opterećenja

Harding otkriva da su proteinske table koje je on napravio bile veoma ukusne i da su sadržale po 22 grama proteina. Međutim, ono što je otkrio sam, a nije pisalo u uputstvu za pripremu, jeste da ova poslastica mora ostati u frižideru, jer u suprotnom, nakon samo sat vremena, oni postaju testo za kolače – upravo ono što su bile pre smeštanja u frižider.

Dakle, ukoliko vam je proteinska tabla potrebna na poslu ili u gradu, bilo bi bolje da se odlučite da kupite već gotov proizvod, a sopstveno delo ostavite za posluženje u kući.

Pročitajte i  Otkriven nov (i vrlo neobičan) uzrok nastanka tumora?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *