Nabildujte slatki zub: Čokoladna torta od sira

SASTOJCI
ZA KORU:
– 50 grama kokosa
– 100 grama mlevenih badema
– 20 grama meda
– 50 grama kakaoa
Za krizne dane bez slatkog: Proteinski čokoladni puding
ZA KREM:
– 50 grama kakaoa
– 300 grama mladog sira
– 300 grama belanaca
– 700 grama surutke
– 10 grama ekstrakta vanile
– 30 grama meda
Ako dezerte jedete samo kad “varate” sa hranom, niste u pravu. Pomešajte sastojke za koru, najbolje u blenderu, pa ih stavite u kalup obložen papirom za pečenje. Pecite na 180 stepeni 10 minuta. Ostavite da se ohladi.
Jedinstven izvor proteina: Banana hleb (VIDEO)
Izmiksujte sastojke za krem (ponovo u blenderu ili mikserom). Kada dobijete gladak krem, prelijte ga preko kore. Skutu- siromašnu masnoćama i bogatu belančevinama- nekad su kupovali retki, a sada ćete je naći jer se odmah rasproda. Vaši mišići, kojima posle treninga treba hrane, otkriće zašto je tako tražena.
Temperaturu u rerni smanjite na 150 stepeni i pecite tortu 15 do 20 minuta. Ostavite je da se ohladi pa isecite na 10 kriški.
PROTEINSKA RAČUNICA
Skuta – 9 grama
Bademi – 2,5 grama
Belanca – 3,5 grama
*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija