DIJETA SA PIVOM I KOBASICAMA - Men`s Health

DIJETA SA PIVOM I KOBASICAMA

Jedan mudar čovek iz Arizone, Evo Tera, dosetio se kako da izgubi svoj višak kilograma. Tera je sebi dnevno odredio unos od 1.500 kalorija, koje je uglavnom dobijao od kvalitetnih kobasica i ništa manje kvalitetnog soka od hmelja, ali je ipak uspeo da za 30 dana smrša skoro 9 kilograma.

“Ne smatram ovu dijetu previše restriktivnom, postoji mnogo načina na koje se spremaju kobasice i mnogo kvalitetnih vrsta piva”, kaže Tera: “31 dan blage opijenosti i umerene gladi mogu da učine čuda za vašu liniju”.

Recite zbogom višku kilograma i lošem holesterolu: TLC dijeta

KAKO DA VAM OVA DIJETA USPE?

Nesumnjivo je da se Evo budio svako jutro jedva čekajući svoj sledeći obrok, tako da sa psihološke strane ova dijeta je bila laganica. Ali prema Alanu Aragonu, stručnjaku za gubitak kilograma, ova dijeta i ne nosi svetlu budućnost.

“Dugoročno gledano, ova dijeta nije dobra za zdravlje, s obzirom da joj fali niz neophodnih nutrijenata”, kaže on.

Pogledajte i LJUTA DIJETA

Međutim, bitno je da je dobra kobaja, može da bude puna proteina, što je složićete se neophodno za uspešno mršavljenje, a ispiranje kobasice sa dobrim pivom može pomoći vašem metabolizmu, ali samo ako se zaustavite na drugom. Japanska istraživanja pokazuju da umereno konzumiranje alkohola povećava osetljivost na insulin što zauzvrat pomaže vašem telu da sagori šećer. Prokleti srećnik Tera je za svojih 30 dana ove nazovi dijete probao više od vrsta piva. Šta čekate onda, konačno imamo izgovor da se opijamo…

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

Pročitajte i  Užina u kancelariji
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *