NOVI MEN'S HEALTH: 117 TAJNI O FITNESU I USPEHU - Men`s Health

NOVI MEN’S HEALTH: 117 TAJNI O FITNESU I USPEHU

Lik sa naslovne strane je Lazar Sakan – marketinški stručnjak, borac, maneken, zaljubljenik u motore i respektabilan kulinarski stručnjak, koji nam otkriva zašto su izazovi jedini pravi trening za mužjaka.

Saznajte šta je PROM – Parcijalni radijus pokreta (partial radius of movement) i kako će vas on dovesti do većih mišića.

Spremili smo vam i test sreće, kao i trpezu bogova: Međunarodni stručni žiri Men’s Healtha uspeo je da sastavi listu jela koja će vam dati jednako mnogo hranljivih materija i uživanja.

Ko je gospodar šipke? Zgib je ultimativna vežba za ramena, ruke, leđa i kor, ali veliki broj momaka kuburi sa ovim pokretom. U majskom MH otkrijte način da zagospodarite ovom moćnom tehnikom.

Nudimo odgovore na pitanja da li je monogamija precenjena? U tome su nam pomogli parovi koji uspevaju da se vole u potpuno otvorenim vezama sa više učesnika nego što ih ima Beogradski maraton.

Napolje! Pravi je trenutak da se svi telesni obredi iz vežbaonica, sala i teretana prebace u na otvoreno, u parkove i prirodu. Pogledajte kakve treninge smo vam pripremili.

Teško je prevideti činjenicu da budale bolje prolaze u životu, a našem novom izdanjui možete naći njihove formule uspeha.

Tu je i 16 tajni zavođenja, pametan modni stil, fudbaler Toni Kros, manekenka Nadežda Dimitrijević i mnogo drugih tema koje će vaš život učiniti kvalitetnijim.

 

Pročitajte i  Kako vas trčanje "diže"?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *