Fitness

  NOVI MEN'S HEALTH: 117 TAJNI O FITNESU I USPEHU

  0 26.04.2018.

  Majsko izdanje najprodavanijeg muškog magazina na planeti stiglo je na prodajna mesta. Uz pomoć novog Men's Healtha, leto ćete dočekati spremniji nego ikad.

   

  Lik sa naslovne strane je Lazar Sakan - marketinški stručnjak, borac, maneken, zaljubljenik u motore i respektabilan kulinarski stručnjak, koji nam otkriva zašto su izazovi jedini pravi trening za mužjaka.

  Saznajte šta je PROM - Parcijalni radijus pokreta (partial radius of movement) i kako će vas on dovesti do većih mišića.

  Spremili smo vam i test sreće, kao i trpezu bogova: Međunarodni stručni žiri Men's Healtha uspeo je da sastavi listu jela koja će vam dati jednako mnogo hranljivih materija i uživanja.

  Ko je gospodar šipke? Zgib je ultimativna vežba za ramena, ruke, leđa i kor, ali veliki broj momaka kuburi sa ovim pokretom. U majskom MH otkrijte način da zagospodarite ovom moćnom tehnikom.

  Nudimo odgovore na pitanja da li je monogamija precenjena? U tome su nam pomogli parovi koji uspevaju da se vole u potpuno otvorenim vezama sa više učesnika nego što ih ima Beogradski maraton.

  Napolje! Pravi je trenutak da se svi telesni obredi iz vežbaonica, sala i teretana prebace u na otvoreno, u parkove i prirodu. Pogledajte kakve treninge smo vam pripremili.

  Teško je prevideti činjenicu da budale bolje prolaze u životu, a našem novom izdanjui možete naći njihove formule uspeha.

  Tu je i 16 tajni zavođenja, pametan modni stil, fudbaler Toni Kros, manekenka Nadežda Dimitrijević i mnogo drugih tema koje će vaš život učiniti kvalitetnijim.

   

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajFitness