Fitness

  SAMO ZA ODABRANE: 5 najtežih fitnes vežbi na svetu

  0 06.02.2018.

  Ukoliko ste pravi šampion i ne marite previše za sve one fensi fitnes sprave, a pritom tražite novi izazov, ovih pet vežbi je ono što tražite. Srećno…

   

  Da li mislite da ste dostigli svoj fizički maksimum? Ukoliko ni sami ne znate odgovor na ovo pitanje a želite da saznate onda će vam ovih pet „paklenih“ vežbi otkriti punu istinu. Sledeći mini program je nešto što će svakako prodrmati vašu trening rutinu i odvesti vas do željene vrhunske forme. Neće vam biti lako ali će rezultat biti impresivan.

  TUCK PLANCHE PRESS-UP

  Ova vežba je bez premca kada je reč o izgradnji snažnih mišića tricepsa, ramena i jezgra. Čučnite na pod sa savijenim nogama a ruke stavite na ručke za sklekove. Savijte telo unapred tako da vam sva težina tela bude na rukama. Nakon toga savijte ruke u laktovima i spustite glavu unapred blizu podlozi, a zatim se podignite nagore.

  Brutalni treninzi kakve još niste probali: 10 fitnes izazova koji testiraju vaše granice!

  L – SEAT

  Za supersnagu podlaktica i trbušnjaka, nema bolje vežbe od sedenja na podu sa nogama u pravom položaju i sa rukama pored kukova. Podignite svoje telo sa poda sa rukama kako biste izazvali ogromnu tenziju kod mišića jezgra. Sve vreme vodite računa o disanju.

  Lančana reakcija: Od građenja trbušnjaka do mišića celog tela

  HANDSTAND PRESS-UP

  Izvoditi sklekove stojeći na rukama je nešto najteže. Prvo se podignite na ruke tako što ćete privući jedno koleno do grudi. Kada se podignete koristite snagu srednjeg dela tela da održite ravnotežu. U kontrolisanom pokretu spuštajte se nadole kao da radite sklekove, a najveći udar će biti na deltoidima, tricepsu i trbušnjacima.

  ONE HANDED CHIN-UP

  Stavljanje fokusa na jednu stranu tela sprečava ovu drugu da pomaže kod određenih pokreta. Zbog toga su vežbe ovog tipa vrlo zahtevne. Desnom šakom uhvatite podlakticu leve ruke sa kojom se držite za dršku i podignite se.

  Njegovo visočanstvo: Funkcionalni trening!

  SINGLE LEG JUMP

  U raskoračnom stavu stanite na jednu nogu i blago se spustite u čučanj. Zatim u eksplozivnom pokretu skočite na klupu ispred vas. Ova vežba će ojačati vaša brza mišićna vlakna u nogama i bićete spremni za sve fizičke izazove.

  D.R.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajFitness