Fitness

  U stilu Supermena: Doleteo je novi Men`s Health

  0 25.01.2018.

  Februarsko izdanje najvećeg muškog magazina na svetu zauzelo je svoje msto na kioscima i ukoliko želite da vam drugi mesec u godini bude kvalitetniji od prvog, vreme je da odete po svoj primerak.

   

  Lik sa naslovne strane je britanski glumac Henri Kavil, koji pokazuje kako se pripremao za ulogu Supermena i na koji način se od debelog momka transformisao u moćnog junaka.

  Pripremili smo vam i februarski detoks i odgovore na pitanje šta stvarno pomaže u otklanjanju posledica meseca praznika.

  Ako ste mislili da je nemoguće preživeti zimu bez bolesti, predstavljamo vam 3 strategije za pobedu u borbi protiv virusa i bakterija.

  Da li biste voleli da se ubrzate i budete efikasniji u svom životu? Sastavili smo priču o 10 životnih promena koje produžuju dan za više od 4 sata.

  Niste znali šta predstavljaju pojmovi athleisure i sweatworking? Februarski broj Men's Health-a predstvalja vam sve postulate aktivnog stila i nove poslovne mode.

  Tu je i melem za muške oči i izazov za muško telo - Janka Budimir. Najseksi fitnes instruktorka sa ovih prostora otkriva recept za gvozdeni kor. Ako može ona... Vi morate!

  Otkrijte i šta je pokret pokreta - vežbe za kojima su poludeli Konor Mekgregor i Džejson Stejtam.

  Obratite pažnju na intervju sa najboljim odbrambenim fudbalerom domaće lige Vujadinom Savićem, kao i na druge 100 odsto korisne priče koje su postulat časopisa Men's Health.

   

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajFitness