U stilu Supermena: Doleteo je novi Men`s Health - Men`s Health

U stilu Supermena: Doleteo je novi Men`s Health

Lik sa naslovne strane je britanski glumac Henri Kavil, koji pokazuje kako se pripremao za ulogu Supermena i na koji način se od debelog momka transformisao u moćnog junaka.

Pripremili smo vam i februarski detoks i odgovore na pitanje šta stvarno pomaže u otklanjanju posledica meseca praznika.

Ako ste mislili da je nemoguće preživeti zimu bez bolesti, predstavljamo vam 3 strategije za pobedu u borbi protiv virusa i bakterija.

Da li biste voleli da se ubrzate i budete efikasniji u svom životu? Sastavili smo priču o 10 životnih promena koje produžuju dan za više od 4 sata.

Niste znali šta predstavljaju pojmovi athleisure i sweatworking? Februarski broj Men’s Health-a predstvalja vam sve postulate aktivnog stila i nove poslovne mode.

Tu je i melem za muške oči i izazov za muško telo – Janka Budimir. Najseksi fitnes instruktorka sa ovih prostora otkriva recept za gvozdeni kor. Ako može ona… Vi morate!

Otkrijte i šta je pokret pokreta – vežbe za kojima su poludeli Konor Mekgregor i Džejson Stejtam.

Obratite pažnju na intervju sa najboljim odbrambenim fudbalerom domaće lige Vujadinom Savićem, kao i na druge 100 odsto korisne priče koje su postulat časopisa Men’s Health.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *