Fitness

  Besplatna škola aikida!

  0 11.01.2018.

  Beogradski Aikido klub Košava u saradnji sa Dečjim kulturnim centrom Majdan tokom januara tradicionalno organizuje besplatnu zimsku školu ove japanske borilačke veština koja se, osim zahtevnog fizičkog treninga i jačanja muskulature, bazira i na ozbiljnom razvijanju motoričke inteligencije u bilo kojoj životnoj dobi.

   

  Poseban kvalitet ove veštine upravo je u tome što su tehnike i treninzi prilagodljivi svakoj starosnoj grupi, tipu građe i fizičkoj spremnosti, pa nije retkost videti ljude od sedamdeset ili osamdeset godina kako gipko i agilno izvode ove efikasne borbene poluge i bacanja. Nasuprot ofanzivnijim borilačkim sportovima i veštinama kod kojih su povrede i oštećenje tkiva svakodnevna pojava, aikido je put kojim se može napredovati tokom čitavog života, jer jača mišiće koji predstavljaju podršku kičmenom stubu i održava elastičnost tetiva i ligamenata.

  Aikido klub Košava ima dve osnovne grupe vežbača, od kojih je jedna namenjena deci od 6 do 12 godina, a druga obuhvata novije i iskusnije vežbače preko 13 godina, kao i 4 majstora ove veštine sa kojima novi polaznici mogu isprobati tehnike kad god požele. Treninzi se održavaju u sali Dečjeg kulturnog centra Majdan na Senjaku, u Kozjačkoj ulici 3-5, a besplatna škola traje od 10. januara do 1. februara 2018. godine.

   

  Termini za decu su ponedeljkom od 19.30 do 20.30 i subotom od 19 do 20 časova, a za odrasle ponedeljkom i sredom od 21 do 22 časa i subotom od 18 do 19 časova. Borci i svi drugi zainteresovani mogu da se prijave na e-mail akkosava@gmail.com, a za dodatne informacije mogu pozvati broj 063 832 33 88.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajFitness