Fitness

  Januarski Men`s Health za snažan početak nove godine

  0 28.12.2017.

  Novo, praznično izdanje najprodavanijeg muškog magazina na planeti našlo je svoje mesto na kioscima. Januarski broj Men's Health-a objedinio je na jednom mestu sve ono što muškarci misle, žele i maštaju na početku nove godine i sve ono što bi voleli da saznaju na putu ka tome da budu jači, bolji, vispreniji, romantičniji, negovaniji i svrsishodniji.

   

  Novi MH moćan je onoliko koliko i njegov lik sa naslovne strane - holivudski snagator Kris Hemsvort. Pogledajte njegov zverski trening kojim se spremio za ulogu boga groma. Uz to, tu je i praznična strategija, tačnije, uputstvo kako da uživate u januaru bez samonuništavanja.

  Saznajte i tri nova načina za pripremu popularnog kebaba, kao i trik kojim ćete od tradicionalne karbonare načiniti zanimljiv ručak.

   

  Prvi Men's Health u 2108. godini donosi vam i odgovor na pitanje šta su to fetiši stila, kao i preporuku opreme za urbani avanturizam. Posebna pažnja okrenuta je ka seksu i reportažama koje otkrivaju šta se dešava u telu i glavi žene dok doživljava ekstazu strasti i kako to kasnije utiče na njeno psihofizičko stanje i životne stavove.

  Da januarski MH opravdava epitet magazina za snažan početak godine utemeljeno je u činjenicama da se na njegovim stranama nalazi i kodeks ponašanja u teretani, trening kojim ćete doći do snage kakvu imaju ragbisti - tenkovi sa loptom, kao i objašnjenje (iz prve ruke) kako da naučite da izvedete salto.

  Sve je to začinjeno psrtohvatom psihologije, zbog čega vam predlažemo da obratite pažnju na tekst o rivaliteteu i tome do koje mere osećaj suparništva podstiče rad na sebi, a od koje se tačke pretvara u patološko stanje.

  Ovim januarskim izdanjem, redakcija magazina Muškarčevo zdravlje želi vam snažan početak nove godine, uz verovanje da ćemo tokom 2018. biti još temeljniji i uspešniji na putu do toga da vam život učinimo kvalitetnijim.

   

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajFitness