Fitness

  Decembarski broj Men`s Healtha pobeđuje sve strahove

  1 30.11.2017.

  Novo izdanje najvećeg muškog magazina na planeti stiglo je na prodajna mesta. Decembarski broj MH je štivo koje će vam pomoći da se suočite sa svojim strahovima i pobedite ih. Novi MH je prepun avanture, kako one u prirodi, tako i one u gradu.

   

  Lik sa naslovne strane novog broja najprodavanijeg muškog magazina u svetu je holivudski junak Rajan Rejnolds. Njegova priča uči nas tome da kreativnost, kao i snaga, mora da se trenira.

  U decembarskom broju imate priliku da vidite kako da budete jaki kao drvoseče, a najbolji svetski treneri predlažu drugačije izvedbe dosadašnjih treninga bez kog se ne može. Otkrivamo vam i tajne savršenog hvatanja tega, kao i to kako da vaše noge pripremite za zimske izazove.

  Napravili smo i svojevrsni betl između maslinovog i kokosovog ulja, stoga vam predlažemo da vidite ko je pobedio, kao i da saznate sve ono što niste znali o soli, jer smo u ovom broju istražili koja je to prava mera za korišćenje najvažnijeg začina na svetu da bi bio lek a ne otrov.

   

  Kada je reč o stilu, u ovom broju predstavljamo vam modni rimejk starih dobrih vremena, reinterpretaciju legendarnih vunenih komada, kao i načine da osvežite zimski garderober.

  Decembraski broj predstavlja vam i nove outdoor sportove i daje savete za to kako da moć prirode okrenete u svoju korist. MH devojke u ovom broju su glumice Bljek Lajvli i Bojana Ordinačev.

  Uživajte u novom broju!

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajFitness