Snažniji nego ikad: 14 godina MH Srbija - Men`s Health

Snažniji nego ikad: 14 godina MH Srbija

Kako je posle 40-e postao jači nego što je ikada bio, otkriva nam holivudski frajer i lik sa naslovne strane Džo Manganelo. Suprug atraktivne Sofije Vergare napravio je poligon za crossfit u okviru zgrade u kojoj stanuje, i sa tog mesta vam donosimo reportažu o pravom MH tipu.

Pored toga, novi MH pokazuje vam kako da vežbate kao robijaš, nudeći vam set zatvorskih vežbi koji ne zahteva ništa osim gvozdene volje. Fudbalski terminator Nemanja Matić otkriva praktične strategije za put do vrha. Majstori kuhinje prikazuju nova lica straog proteinskog zalogaja – piletine.

 

Rođendanski Men s Helath nudi vam i 9 saveta za besprekoran stil: Šta obući, obuti, slušati i gledati da bi karakter izbio na površinu. Tu je i sveobuhvatni vodič za negu kože, kose i samopouzdanja sa 20, 30 i 40 godina.

U novembarskom broju najprodavanijeg muškog magazina na planeti možete da pronađete i neke od odgovora na pitanje: za i protiv pornografije, kao i priču o MH uzorima: bivšem košarkašu Žarku Paspalju i UFC borcu Krisu Vidmanu.

Uživajte u rođendanskom broju!

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *