Trening u službi promocije rijalitija: Mark Volberg zapalio Instagram - Men`s Health

Trening u službi promocije rijalitija: Mark Volberg zapalio Instagram

Poznati glumac, muzičar i model Mark Volberg poznat je kao neko ko čitavog života posvećuje veliku pažnju izgledu svog tela. Od samih početaka i hip hop muzike, preko filmske karijere i manekenskog posla (najpoznatiji po učešću u kampanji modne kuće Calvin Klein za donji veš), Mark je izazivao veliku pažnju pre svega ženskog pola, dok s druge strane muškarci imaju veliko poštovanje za ono što radi.

Pogledajte i 18 stvari koje niste znali o Marku Volbergu

Iako je tokom leta napunio 46. godina i dalje trenira punom parom. Dokaz tome je i nedavni video koji je okačio na svojoj Instagram stranici i koji je objavljen u sklopu kampanje koja najavljuje novu sezonu televizijske rijaliti emisije Wahlburgers. Sama emisija koja od ove jeseni ulazi u osmu sezonu prikazivanja prati događanja vezana za lanac restorana koji su u vlasništvu braće Volberg; Pola, Marka i Donija.

POZNATI GLUMCI NA PUTU TRANSFORMACIJE: Najbolji fitnes saveti i mantre koje će vas odvesti do željene forme!

U samom videu možete videti kako Mark prolazi kružni trening za celo telo. Tu su vežbe za gornji deo tela, ali i funkcionalne vežbe poput talasa sa konopcima i one sa ketlbelom. Posebno je zanimljiv deo sa TRX spravom koju Mark obožava i uz pomoć koje održava svoje čuvene trbušnjake. Pogledajte video i uverite se sami. 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) onSep 18, 2017 at 1:24pm PDT

D.R.

Pročitajte i  Bogovski trening
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *