UČENJE OD NAJBOLJIH: Tom Brejdi napisao knjigu sa fitnes savetima - Men`s Health

UČENJE OD NAJBOLJIH: Tom Brejdi napisao knjigu sa fitnes savetima

Petostruki osvajač Super Bola objavio je putem društvenih mreža da je okončao pisanje svoje prve knjige “The TB12 Method”, sa podnaslovom Kako postići i održati vrhunsku formu. Samo izdanje ima 320 stranica u kojima su opisani vrlo primenljivi saveti u pogledu treniranja i ishrane koji mogu pomoći svim čitaocima da dostignu svoj maksimum u različiti aspektima života.

Pogledajte i Kako izgleda dijeta Toma Brejdija?

“Metode koje sam prestavio u knjizi su odlična podloga za bolje razumevanje i ostvarivanje ciljeva u mentalnom i fitnes aspektu svakog čoveka tokom njihovog čitavog života”, napisao je Brejdi na svom Instagram profilu.

Određeni mediji koji su imali uvid u ovu knjigu nazvali su je “Sportska biblija”, ali poznati kvoterbek veruje da ovo štivo može pomoći svim ljudima bez obzira na njihove godine, nivo kondicije ili faze života u kojoj se nalaze. The TB12 Method ne samo da pokriva teme kao što su treninzi snage i oporavak tela, već se dotiče i pitanja pravilne ishrane, hidratacije i drugih aspekata života.

Učite od najboljih: 10 fitnes tajni olimpijskih sportista

 

Ovo je samo jedan u nivu zanimljivih Brejdijevih projekata koje je pokrenuo. Predhodno je osnovao kompaniju Purple Carrot koja se bavi ishranom sportista i dostavom iste. Predhodne jeseni je u saradnji sa poznatim američkim sportskim brendom prestavio sve popularniju liniju odeće za spavanje koja je namenjena oporavku tela i koja radi po principu infracrvene svetlosti koja blagotvorno deluje na ljudsko telo.

D.R.

Pročitajte i  8 biljaka za bolje zdravlje
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *