Materija je neuništiva: Džejms Harison (VIDEO) - Men`s Health

Materija je neuništiva: Džejms Harison (VIDEO)

Legendarni lajnbeker Pitsburg Stilersa Džejms Harison nedavno je napunio 39 godina. Naravno i dalje ne razmišlja o odlasku u sportsku penziju već se vredno sprema za sledeću sezonu u koju će ući kao drugi najstariji igrač odmah iza Toma Brejdija.

Pogledajte i Kako izgleda dijete Toma Brejdija?

I dok čuveni Brejdi svoj uspeh i dugovečnost zasniva na vrhunskoj pripremi i izuzetno strogom režimu ishrane, Harison svoju fizičke performanse održava zahvaljujući brutalnim treninzima.

Ako se pitate zbog čega su njegovi treninzi posebni pogledajte video u nastavku teksta. U periodu izvan sezone on svakodnevno trenira kroz izuzetno zahtevan trening program kojeg čine zahtevne vežbe i ogromne kilaže. Za mnoge je najimpresivniji detalj vežba sa sled sankama od čak 630 kilograma koje on gura bez puno napora.

Otkrijte i Sila zvana Džej Džej Vat!

Tu su i druge kompleksne vežbe poput benč presa i potiska za ramena sa šipkom uz dodatak lanaca, obrnuti military pres, iskorak na klupu sa šipkom, leđna hiperekstenzija sa opterećenjem, farmerov hod sa opterećenjem od 180 kilograma i još brojne druge stvari. Ukoliko imate problem sa motivacijom, ovo je prava priča za vas. Uživajte!

D.R.

Pročitajte i  4 vežbe koje će nabildovati mišiće celog tela
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *