Kako izgleda dijeta Toma Brejdija? - Men`s Health

Kako izgleda dijeta Toma Brejdija?

Tom Brejdi je nakon osvajanja svoje pete NFL titule izjavio kako ima nameru biti aktivan do svoje 45 godine. Poznavajuću njegov mentalitet i radnu etiku nije ga deško zamisliti kako svoje Nju Ingland Petriotse predvodi duboko u petoj deceniji života.

Vežbaj kao Tom Brejdi: Trening za gornji deo tela

Važan segment njegovog ogromnog uspeha leži i u striktnim dijetama koje su isplanirane do detalja. U nedavnom intervjuu za portal Boston.com njegova supruga Žizel Bundšen je objasnila kako izgleda njegov režim ishrane.

“Oko 80 procenata njegove ishrane čini povrće. Tom bira isključivo sveže organsko povrće, u suprotnom on ga neće jesti. Tu su i integralne žitarice; smeđa riža, kinoa, proso i pasulj. Ostatak ishrane čine kvalitetna mesa, popout odrezaka od organske govedine i svinjetine. Tu je naravno i riba, a Tom posebno preferira kuvanog lososa”, kaže slavna manekenka.

Plan za (sit) dan: Najjednostavniji plan obroka koji ćete obožavati

Što se tiče sastojaka koje Brejdi izbega tu su beli šećeri, belo brašno i kvasci, jodirana so i većinu takozvanog velebilja, poput paradajza, ljutih papričica i gljiva. Jede velike količine banana za koje smatra da su pravo muško voće. Za dezert voli uzeti nepečene makaronse i sad već čuveni sladoled od avokada.

Brejdijeva striktna dijeta za koju određeni broj nutricionista smatra da je apsurdna, prestavljena je u posebnom publikaciji koja se može naručiti na zvaničnom sajtu slavnog kvoterbeka. U ovom jedinstvenom kuvaru može se pronaći 89 jela koje Brejdi koristi u svojoj ishrani. Iako se u ovom izdanju mogu videti recepti sa namirnicama koje je veoma teško naći, kao što su mungo pasulj, ovseno brašno, sok od japanskog voća yuzu i dimljena so.

Pročitajte i  Zadržite "pločice" i posle leta

Bez dijete da savršene figure? Moguće je uz ovih 5 pravila!

Iako njegov režim ishrane nije jednostavan, u slučaju ove ikone američkog sporta pokazao se kao vrlo delotvoran jer on sa svojih 39 godina na leđima ne izgleda da ima nameru da uskoro okonča uspešnu karijeru.

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *