NAJUDOBNIJE PATIKE ZA TRENING OTVARAJU 2017. GODINU - REEBOK CROSSFIT ® NANO 7 - Men`s Health

NAJUDOBNIJE PATIKE ZA TRENING OTVARAJU 2017. GODINU – REEBOK CROSSFIT ® NANO 7

Reebok nastavlja da razvija Nano franšizu, pa tako najbolja trening patika dobija preciznu rafiniranost siluete koja pomaže da patika odgovara svakom sportisti.

Kreirana kao vrhunska patika za trening, Nano 7 pružan lagan osećaj na nogama svima koji praktikuju intenzivan trening. Zahvaljujući NANOWEAVE tehnologiji ovo su do sada najudobnije, najistrajnije patike koje omogućavaju stopalu da „diše“.

 

Dodatna karakteristika je i Powerlaunch toebox, koji predstavlja jaku osnovu za povećanu snagu i prianjanje, dok Reinforced heel clips nudi stabilnost stopala za svaki pokret tokom treninga.

Prvi put u istoriji Nano franšize, fitnes fanovima su najnovije Nano patike za trening dostupne već početkom godine, tako da će moći da iskoriste sve prednosti unapređenog dizajna i prianjanja dok se takmiče na Reebok CrossFit Games Open 2017. Zahvaljujući Nano 7 modelu, fitnes entuzijasti će učiniti da se tokom treninga svaka nanosekunda u 2017. godini računa.

 

„Reebok je uvek težio tome da stvara najbolje proizvode za CrossFit i širu fitnes zajednicu. Kontinuirano razvijamo i proizvodimo mnogobrojne trening franšize. Naš krajnji cilj je da osnažimo zajednicu da iskoristi svoj potencijal“, izjavio je Judson Vancor, globalni direktor proizvoda u Reebok-u.

 

Kao i sve prethodne verzije, Nano 7 patike imaju različita unapređenja, koja pored NANOWEAVE, podrazumevaju:

  • Refined structural fit – jaka osnova koja pomaže u povećanju snage 
  • Prošireni RopePro – omogućava istrajnost i zaštitu, smeštena na središnjem delu sa superprianjajućim materijalom obloženim gumom 
  • Dodatna udobnost i ublažavanje kontakta sa podlogom – omogućava bolje kretanje tokom vežbi koje podrazumevaju trčanje i naskok na kutiju

Vancor dodaje: „Želimo da osiguramo poziciju Reebok-a kao najboljeg trening brenda, jačajući naše veze sa CrossFit sportistima i modelom koji je postao neizostavni deo svakog treninga.“

 

„Reebok razume da i najmanje promene mogu da naprave veliku razliku. Velika je čast što možemo da budemo deo procesa Nano napretka svake godine, tako da uvek imamo najbolju moguću obuću. Ove godine, Nano 7 je predstavljen u januaru, tako da mogu da treniram većinu sezone u onoj patici u kojoj ću se i takmičiti na Igrama 2017“, izjavila je Katrin Davidsdottir, pobednica CrossFit Games za 2015. i 2016. godinu.

 

Za više informacija o Reebok CrossFit Nano 7 modelu, prodajnim objektima i tehnologiji posetite reebok.rs

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *