NEIZVESNA BORBA TITANA: Flojd Mejveder ponudio NEVEROVATNE uslove za borbu sa Konorom Mekgregorom - Men`s Health

NEIZVESNA BORBA TITANA: Flojd Mejveder ponudio NEVEROVATNE uslove za borbu sa Konorom Mekgregorom

Flojd Mejveder je obećao da će se vratiti iz penzije kako bi se borio sa Konorom Mekgregorom, ali samo pod jednim uslovom – ukoliko mu Mekgregor isplati 100 miliona dolara, a da irskoj zvezdi UFC-a da 15 miliona dolara plus manji deo prihoda od TV prava.

DA LI ĆE TO BITI NAJSKUPLJA BORBA U 2017?

Kada bi došlo do borbe između Mejvedera i Mekgregora, to bi verovatno bila najskuplja borba u ovoj disciplini u 2017. godini, koja bi još više popularizovala boks i uspon mešovitih borilačkih veština, piše Gardijan.

DO KRAJNJIH GRANICA IZDRŽLJIVOSTI: Kako trenira Flojd Mejveder?

Mejveder koji će napuniti 40 godina narednog meseca, a koji se penzionisao u septembru 2015. godine već mesecima zadirkuje fanovima nagoveštavajući mogućnost da odigra još jednu borbu kako bi postigao rekod slavnog Rokija Marčana od 50-0.

MEJVEDER ŽELI DA ISPUNI ŽELJU MEKGREGORU

Kako je Mejveder potvrdio za ESPN, Konor Mekgregor svima priča kako želi da se bori s njima, pa on želi da mu tu želju i ispuni.

„Pokušavamo da ugovorimo borbu. Oni znaju koji je moj broj – zagarantovanih 100 miliona dolara. Ja ne znam koliko je on novca napravio, ali sam prilično siguran da nije napravio ni 10 miliona od MMA borbi. Ali želimo da mu damo 15 miliona i onda možemo da porazgovaramo o procentu od prodaje karata i TV prava”, rekao je Mejveder.

JEDINA STVAR KOJA GA INTERESUJE

Amerikanac tvrdi da je jedina stvar za koju je zainteresovan pobeda nad Mekgregorom, a pošto je on biznismen, novac će samo napraviti još veći spektakl.

MMA legenda: 10 stvari koje niste znali o Konoru Mekgregoru

MEJVEDER SMATRA DA JE NAJBOLJI BOKSER U ISTORIJI

Pročitajte i  MH TRENER: Bočni pristup

Mejveder je skoro izjavio da je najbolji bokser u istoriji, veći čak i od Muhameda Alija.

“Ako govorimo od tragu koji je ostavio iza zebe, Ali je daleko ispred svih, ali ako govorimo o priznanjima u toku karijere, onda je to Flojd Mejveder”, rekao je Mejveder za ESPN.

KAKO ĆE MEKGREGOR REAGOVATI NA OVU PONUDU?

Mekregor, koji je nedavno aplicirao za boksersku licencu u Kaliforniji, još uvek nije odogovorio. Pitamo se šta će odgovoriti.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *