#Fitspiration: 6 najboljih fitnes trenera koje morate da zapratite na Instagramu - Men`s Health

#Fitspiration: 6 najboljih fitnes trenera koje morate da zapratite na Instagramu

1. KENET GALARCO (progressive_calisthenics)

Master kalistenike i jedan od osnivača čuvenog događaja Battle of the Bars (promoviše se takmičenje u profesionalnoj kalistenici), trener kalifornijskog stila sa sopstvenom težinom Kenet Galarco se fokusira na funkcionalnu snagu, piše britanski Men’ Health.

Za veći napredak u teretani: 4 najbolja saveta poznatih fitnes trenera

Pratite ga ukoliko su vam potrebne brze ideje za dobijanje mišićne mase ili da pogledate video sa instrukcijama kako rešiti ključne probleme kalistenike poput bola u zglobovima.

2. DEJVID KINGSBURI (teamkingsbury)

Ovaj čovek je zaslužan za neverovatnu formu Hjua Džekmena u filmskom ostvarenju Vulverin, tako da je definitivno lični trener kojeg bi trebalo da zapratite na Instagramu. Verujemo da će vam se dopasti njegove inventivne metode.

Otkrijte i 10 najseksi fitnes instruktorki s Instagrama

3. IDO PORTAL (portal.ido)

Trener Konora Mekregora nas uči, korak po korak, kako da iskoristimo puni potencijal našeg tela. On se zalaže za gipkost i spregu sa snagom tako da je ovo još jedan sjajan profil da izvučete najbolje iz treninga sa sopstvenom težinom.

 

A video posted by Ido Portal (@portal.ido) onSep 22, 2016 at 7:35am PDT

4. RIČ TIDMARŠ (richtidmarsh)

Osnivač Rič Fitnesa, Tidmarš je ekspert u svim segmentima bildovanja mišića, HIIT treninga, pokreta i još mnogim drugim elementima.

Želite da eliminišete masne naslage i izgradite čistu mišićnu masu? Želite da mobilizujete te ukočene mišiće? Inspiraciju potražite na njegovom Instagram profilu.

RIO 2016: 10 sportista koje morate da zapratite na Instagramu

5. WOLE ADESEMOYE (woletraining)

Muški model koji je obeležio ovu godinu, Adesemoye kombinuje principe bodibildinga i old school treninga koji rezultiraju isklesanom figurom kakvu ste oduvek želeli.

Pročitajte i  Ove vežbe istezanja su vam neophodne pre treninga

6. BI DŽEJ GADUR (bjgaddour)

Fitnes direktor američkog Men’s Health-a stoji iza nekih od najbrutalnijih i najefikasnijih serija i treninga, a njegov Instagram profil je ispunjen teškim novim idejama za treninga. Svi MH muškarci odavno prate njegov profil.

 

A video posted by BJ Gaddour (@bjgaddour) onOct 12, 2016 at 5:05pm PDT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *