4 tipa vežbača koja izluđuju sve muškarce u teretani - Men`s Health

4 tipa vežbača koja izluđuju sve muškarce u teretani

U svakoj teretani postoje vežbači koji ostalima idu na živce, ali se pobrinite da ne budete vi baš ta osoba koja druge oko sebe dovodi do ludila.

VEŽBAČ SA TALKOM ZA RUKE

Lebron Džejms ima zanimljiv ritual pre svakog meča kada u ruke stavi talk, a zatim ga baci u vis, pa sve izgleda poput oblaka dima. I Kevin Garnet i Majkl Džordan su imali sličan ritual, ali sasvim sigurno niko od njih to nije radio u teretani. Kreda i talk na dlanovima su jedna stvar, ali ako završe na podu ili spravama, recimo da nećete biti najsimpatičniji vežbač u teretani.

Saznajte i 10 najiritantnijih tipova vežbača koje smo upoznali u teretani

VEŽBAČ KOJI SE PREVIŠE ZNOJI

Znojenje je zdravo, jer sprečava pregrevanje tela, izbacuje toksine i ubija bakterije, ali niko ne želi da dođe u dodir sa vašom znojavom garderobom. Znojite se na benč klupi, na spravama, tegovima, pa čak i po podu.

Ukoliko ste se prepoznali u ovome, obavezno ponesite rezervnu majicu i peškir, a ako je neophodno i više peškira.

BUČNI VEŽBAČ

U teretani ljudi vežbaju, dižu velike težine, znoje se, a ponekad ispuštaju zvukove slične onima za vreme seksualnog odnosa. I dok je to poželjno u vašoj spavaćoj sobi, to niko ne želi da čuje za vreme treninga. Ovakve zvukove sačuvajte za važnije trenutke i izbegavajte ih tokom treninga, jer iritiraju druge ljude.

Saznajte i 9 stvari koje nikada ne treba da radite u teretani

RAZGOLIĆENI TIP VEŽBAČA

Da, muškarci vole da budu nagi u svlačionici. Vaš peškir je dovoljno veliki da ga stavite oko struka. U protivnom bi vam se mogla dogoditi neka neprijatna situacija, pa biste na primer mogli da vidite svoju sliku na nekoj od društvenih mreža koja vam se neće dopasti. Svlačionica nije vaša kuća, pogotovo nije vaša spavaća soba.

Pročitajte i  10 najvećih grešaka vežbača koji žele da nabace masu

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *