Džon Sina: 8 fitnes tajni za uspeh - Men`s Health

Džon Sina: 8 fitnes tajni za uspeh

Tajna uspeha: Koliko sati dnevno trenira Kristijano Ronaldo

BEZ MUZIKE

Džon ne sluša muziku u teretani, jer voli zvuk tišine i sprava. Ne sluša muziku ni pre nastupa u ringu, već želi da osluškuje reakciju publike.

BEZ SMIT MAŠINE

„Ova sprava će vam pomoći jedino ako se profesionalno bavite selidbama i nosite nameštaj“, kaže Sina i dodaje da će vas usporavati i uticati na to kako ćete se kretati.

Vežbaj kao Džon Sina: Trodnevni trening za celo telo

ČUČANJ

Za Džona Sinu ovo je najbolja vežba koju možete uraditi u teretani.

RADITE NA SVOJIM SLABOSTIMA

Ukoliko imate određene kritične tačke, kao što Sina ima slabije tetive, napravite program koji će vam pomoći da radite na svojim nedostacima. 

BUDITE PEDANTNI U TERETANI

Posle odrađene serije vratite tegove na mesto sa kog ste ih uzeli, tako ćete pokazati poštovanje prema samom vežbanju i kolegama u teretani.

Jednostavno Nole: 4 koraka da uspeha

VREMENOM SMANJITE BROJ TRENINGA

Neminovno je da ćemo godinama izgubiti snagu. Džon Sina je u mlađim danima trenirao četiri puta nedeljno, a sada trenira tri puta. Bolje je da smanjite broj treninga i povećate učinak, nego da se mučite sa većim brojem treninga, koje ne možete da izgurate do kraja.

BUDITE INOVATIVNI

Kad god osetite da vam je dosadan trening, ubacite neki novi element, spravu ili povećajte broj ponavljanja i smanjite broj urađenih serija.

BUDITE ISTRAJNI

Budite hrabri i istrajni u svojim ciljevima. Nikada ne odustajte, već bez izgovora pristupite ostvarenju svojih ciljeva. Ukoliko želite da izgradite snagu, fokusirajte se na vežbe snage ili ako želite da izgradite trbušnjake, više se koncentrišite na vežbe za trbušnjake. 

Dejvid Mekintoš: 5 fitnes tajni za uspeh

D.R.

Pročitajte i  5 najhrabrijih izvođenja čučnjeva ikada (VIDEO)
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *