Sjajan razlog da na Instagramu pratite Džona Džonsa - Men`s Health

Sjajan razlog da na Instagramu pratite Džona Džonsa

Ukoliko pratite napredak Džona Džonsa u proteklih nekoliko meseci, znate da bivši šampion u Ultimat fajtu u lakoj kategoriji naporno trenira. On nesebično deli sa svojim fanovima tajne svog treninga, a nedavno nas je oduševio širokim skokovima u dalj i trbušnjacima sa šipkom. Pogledajte samo njegov snažni gornji deo tela u toku skokova i izdržljivost trbušnjaka.

Otkrijte: Trening plivanja Džona Džounsa

Očigledno je da je Džons veoma posvećen dizanju tegova što rezultira neverovatnom fizičkom transformacijom.

Prošle godine nas je sve iznenadila fotografija na kojoj smo mogli tačno da vidimo transformaciju njegovog tela, a put do njegove savršene figure najbolje opisuje komentar: “Počeo sam da se bavim powerliftingom 1. juna 2015. godine. Za samo sedam meseci i treniranjem četiri dana dnevno, moje telo se kompletno transformisalo. Završetak sezone 2013. godine vs. završetak sezone 2015. godine. Još pet meseci pripreme za ovu pobedu. Siguran sam da ću sve od sebe dati 23. aprila.”

 

A photo posted by Jon Bones Jones (@jonnybones) onNov 18, 2015 at 9:22pm PST

Isklesana figura Džona Džonsa podgrejala je glasine da će se možda vratiti u Ultimat fajt, nakon što je UFC odlučio da mu oduzme pojas, nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređena trudnica i pobegao s lica mesta.

Saznajte i Trening ultimate fightera

Džonsov profil na Instagramu takođe pruža naznake moguće borbe 23. aprila, u kojoj bi trebalo da odmeri snage sa Danijelom Kormierom, s kojim je i pre dve godine trebalo da se takmiči u finali UFC-a.

A.J.

Pročitajte i  Telo kao Supermen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *