Kalistenika: 5 ekstremnih pokreta za najhrabrije - Men`s Health

Kalistenika: 5 ekstremnih pokreta za najhrabrije

STOJ NA RUKAMA I SKLEKOVI NA PARALELNIM ŠIPKAMA

Na ovom snimku možemo videti nekoliko kalistenika pokreta: stoj na rukama sa savijenim laktovima, sklekovi sa malim opsegom pokreta, stoj na rukama na najvišoj tački koju možete da dostignete, negativna ponavljanja za izgradnju kontrole i balansa, sklek sa najvećim opsegom pokreta.

Saznajte: Kalistenika osvaja ulice (FOTO)

360 STEPENI DO MIŠIĆA

Korej Hal, momak koji se bavi kalistenikom, pokazuje nam put do isklesanog tela. Mnogi od ovih pokreta podrazumevaju okret od 360 stepeni na šipci za zgibove.

STOJ NA JEDNOJ RUCI

Izazov za najhrabrije: 6 najtežih vežbi za veće noge!

Migel Santana je poznat po svojoj nadljudskoj koordinaciji i balansu, a nakon ovog snimka poželećete da vežbate dok ne usavršite sve pokrete koje ste videli.

BALANS ŠAOLIH MONAHA NA DVA PRSTA

Pisali smo o treningu Šaolin monaha i njihovim ekstremnim treninzima, ali ovaj stoj na dva prsta je zapravo deo kalistenika fitnesa. Ovaj pokret se vežba pre svega sklekom na tri prsta, a potom se izvodi ovaj montruozni stoj na dva prsta, koje nikako ne preporučujemo da probate, jer rizikujete da polomite prste.

Kako vežbaju i hrane se monasi Šaolina?

STOJ NA RUKAMA ŠIPCI ZA ZGIBOVE

Stoj na rukama na šipci za zgibove zahteva snagu, odlučnost i neverovatnu kontrolu jezgra, a veoma je tanka linija između treninga snage i gimnastike.

Crossfit: Brutalan trening za najhrabrije

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *