Džejson Hah: Improvizovani trening – bez izgovora! - Men`s Health

Džejson Hah: Improvizovani trening – bez izgovora!

Ukoliko ste naoružani dobrim raspoloženjem i motivacijom, možete da odradite ubistveni trening bilo gde god da se nalazite, a najbolji dokaz za to je profesionalni bodibilder Džejson “Veliki” Hah.

On je nedavno na poznatoj plaži Kopakabana u Rio de Ženiru pokazao kako se i u improvizovanim uslovima može odraditi kvalitetan trening.

Saznajte i Oldskul rep lista za bodibildere

TRENING FLEKSIBILNOSTI

Plaže Rio de Ženeira pružaju dosta mogućnosti za različite vrste sportskih aktivnosti, a među njima su i teretane na otvorenom.

Sprave su uglavnom improvizovane i napravljene su u domaćoj radinosti. Džejson ne mari za to i voli takvo okruženje, jer je upravo tako i zakoračio u svet bodibildinga.

Svoj trening počinje treningom fleksibilnosti uz neophodno dobro istezanje mišića.

NESAVRŠENE USLOVE PRETVORITE U IDEALNE

Tegovi su napravljeni od cementa, a šipke su gvozdene cevi. One nisu adekvatne za visoke momke, a tradicionalni bodibilding treninzi se ne mogu zamisliti sa limitiranom opremom.

Pročitajte i 10 zlatnih pravila ishrane za početnike u bodibildingu

Zato Džejson kreće sa treningom gornjeg dela tela, radeći leđa, deltoide i ruke. Savršeno mesto da se krene sa osnovama. On se hvata za improvizovane šipke i radi zgibove i propadanja, a tegove napravljene od cementa koristi da radi pregib i benč pres. 

Ovakva vrsta treninga se ne zasniva na brojanju serija i ponavljanja, već se radi prema osećaju.

DŽEJSON HAH ODUVEK POSVEĆEN BODIBILDINGU

Džejson Hah je oduvek bio posvećen spartanskom načinu životu i napornim treninzima. Nikada ne izlazi, ne pije i ne puši, a zbog obaveza je često odvojen od porodice. Za njega je ovakav način života jedini mogući. 

Bodibilding je ulepšao njegov život, omogućio mu da proputuje svet i da uživa u iskustvima o kojima je samo sanjao, a on je rešio da mu posveti svoj život.

Pročitajte i  Arnold Švarceneger: Saveti za trening početnike

Pročitajte i Pogledajte trening svetskog šampiona u bodibildingu

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *