Dvejn Džonson ima poruku za sve koji se bore s depresijom - Men`s Health

Dvejn Džonson ima poruku za sve koji se bore s depresijom

ZAPAMTITE DA NISTE SAMI

“Otkrio sam da kada je depresija u pitanju jedna od najvažnijih stvari spoznaja da zaista niste sami”, rekao je 43-godišnji glumac i rvač Dejn Džonson u emisiji Opre Vinfri Master Class.

“Niste prvi koji prolaze kroz to, a niste ni poslednji. A često kada vam se to dogodi se osećate kao da ste sami. Mislite da se samo vama dogodilo. Nalazite se u svom mehuru. Voleo bih da sam imao nekoga ko će me prodrmati i reći Hej, sve će biti ok. Biće ok. Voleo bih da sam znao”, priznao je Džonson.

Saznajte i 13 stvari koje niste znali o Dvejnu Džonsonu

 

SVETLO NA KRAJU TUNELA

“Držite se tog fundamentalnog verovanja i nadanja. Imajte veru da se na drugoj strani vašeg bola nalazi nešto dobro”, dodao je Rok.

Prema rečima iz snimka, koji možete da pogledate na dnu teksa, Dvejn Džonson se borio sa depresijom kada je imao 23 godine (u to vreme igrao fudbal za ekipu sa koledža) dok je živeo sa roditeljima u malom stanu.

Džonsonovu odluku da tada nastavi sa profesijom svog oca, koji se profesionalno bavio rvanjem i da se ne vraća kanadskoj fudbalskoj ligi, njegov tata je smatrao najgorom greškom koju je ikada napravio.

Međutim, njegov tata je, koji je i sam oborio mnoge rekorde u rvanju pod imenom Roki Soulman Džonson, na kraju popustio i počeo da trenira svog sina, koji je postao WWE zvezda poznatiji kao The Rock.

Nakon gostovanja u ovoj emisiji, Rok je sa svojim fanovima na Tviteru podelio poruku doktoru koji mu je pomogao da se izbori sa depresijom. 

Saznajte i Ovo bi depresivni ljudi voleli da znate

“Hvala ti, dr. Ponekad je najteža stvar nama muškarcima da pitamo za pomoć. Ja sam napravio tu grešku nekoliko puta”, kaže Džonson.

Pročitajte i  Tri važna pitanja za borbu sa stresom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *