Jeste li spremni za najteže varijacije propadanja? - Men`s Health

Jeste li spremni za najteže varijacije propadanja?

PROPADANJE JEDNOM RUKOM

Popnite se obema rukama i dignite celo telo, tako da vam torzo bude iznad šipke, a obe ruke zategnute. Uklonite jednu ruku sa šipke, spustite se dok vam gornji deo ruke ne bude paralelan sa podom.

Propadanje – sve varijante i kako izgleda pravilna forma

Možete da pomerate noge i drugu ruku kako biste uspostavili balans.

GIRONDA PROPADANJE

Uhvatite šipke za propadanje širokim hvatom. Istegnite ruke kako biste digli sebe u početnu poziciju. Ispravite noge i blago podignite ka gore svoja stopala. Sve vreme gledajte u pod. Održavajte ovu poziciju sve vreme dok izvodite vežbu, a spuštajte se sve dok vaši laktovi ne budu pod uglom od 90 stepeni u odnosu na pod.

Otkrijte i Propadanje koje ubrzava rast mišića ruku

Potom se vraćajte u početnu poziciju sve dok vam ruke ne budu potpuno ispravljene.

KOREJSKO PROPADANJE

Ova varijacija propadanja se radi na pravoj šipci. Započnite u poziciji, u kojoj maltene sedite na ivici sa rukama na šipci.

Spustite se dole, a potom krenite celim telom nazad ispod šipke, praveći oblik polumeseca i držeći sve vreme noge ispravljenim.

Krajnja tačka ove varijacije je kada su vam nadlaktice vertikalne, a laktovi pod uglom od 90 stepeni u odnosu na podlogu.
Ispravite ruke i odgurnite se kako biste se vratili u početnu poziciju.

BUGARSKO PROPADANJE

Bugarsko propadanje je varijacija propadanja na krugovima. Razlika je u tome, što kod bugarskog propadanja, rotirate zglobove napred i nazad između početne i krajnje tačke pokreta.

Saznajte i 9 hardcore varijacija zgibova koju nećete zaboraviti

PROPADANJE NA BENČU

Vaše telo se nalazi pod normalnim uglom u odnosu na benč, sa dlanovima na ivici benča i ispravljenim laktovima, koji podupiru vaše telo. Postavite pete na pod sa kolenima koja su blago savijena.

Pročitajte i  Dobre i loše strane zelenog čaja

Spuštajte telo dok laktovi ne postignu ugao od 90 stepenui u odnosu na pod, a onda se podignite u početnu poziciju, sa ispravljenim rukama i laktovima.

Pogledajte i Upoznajte kralja benč presa! (VIDEO)

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *