NAJNOVIJI REEBOK ZPUMP FUSION OD SADA U SRBIJI! - Men`s Health

NAJNOVIJI REEBOK ZPUMP FUSION OD SADA U SRBIJI!

Najnoviji modeli Reebok patika ZPump Fusion od septembra dostupni su na tržištu Srbije. Početkom godine ovaj model iz prethodne kolekcije je naišao na veliko interesovanje ljubitelja trčanja i fitnesa. Velikoj potražnji doprinosi Pump tehnologija uz specijalno Pump dugme pomoću koga se ove patike na jedinstven način prilagođavaju svakom stopalu.

ZPump Fusion odlikuje vrhunska udobnost prilikom svih oblika fizičkih aktivnosti, od trčanja, preko fitnesa.

Glavna tajna udobnosti je u specijalnoj komori koja je ispunjena vazduhom. Pritiskom na Pump dugme na peti vazduh se širi kroz ventile u komoru koja se puni, omogućavajući joj da izdigne gornjište i petni deo patike. Da bi se vazduh oslobodio, dovoljno je da se ispumpa pomoću ventila za otpuštanje.

 

Za razliku od tradicionalne patike za trčanje, koja je često sačinjena od preko 40 zasebnih delova, Reebok ZPump Fusion se pravi od samo tri ključna elementa, što znači da nema krutih komponenti koje ograničavaju pokret stopala. Reebok ZPump Fusion sastoje se iz Pump tehnologije (komora ispunjena vazduhom se pumpa, oblikuje prema stopalu i fiksira ga), Fusionog gornjišta (nov, lagan i prozračni kompresioni materijal sjedinjuje Pump tehnologiju sa stopalom svakog trkača) i ZRATED đona (pruža potpunu kontrolu pokreta, inspirisan ZRated trkačkim gumama visokih performansi, za maksimalnu kontrolu prilikom naglih promena pravca).

Reebok ZPump Fusion patike dostupne su u Srbiji od septembra 2015. Maloprodajna cena ZPump Fusion je 12900 rsd, a ZPump Fusion Splash 13790 rsd. Najveći izbor modela možete pronaći u Reebok brend radnji u TC Ušće, a više informacija o modelima i prodajnim objektima na linku http://reebok-zpump-fusion.rs/

  

Pročitajte i  POJAS ZA TERETANU: Sve što treba da znate o ovom fitnes rekvizitu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *