Bejnov trening - Men`s Health

Bejnov trening

Da bi u tome uspeo, britanski glumac je koristio “The Bulk Matrix”, brutalni režim vežbanja koji koristi samo težinu vašeg tela, a osmislio ga je personalni trener Patrik Monro.

Pogledajte i: Kako je Čening Tejtum isklesao telo za ulogu stripera

TRENING
Uradite ovaj trening sklekova u četiri serije. Odmorite 45 sekundi između svake vežbe, a 60 sekundi kada završite celu seriju.

SMERNICE
Prvu seriju skelkova uradite 10 ponavljanja svake vežbe. Drugu seriju uradite po 7 ponavljanja svake vežbe. Treću i četvrtu uradite po 5 ponavljanja za svaku od vežbi, ali neka vam noge budu podignute na neku klupu ili stolicu.

Pogledajte i: Poslednja nedelja Vulverin programa

DIJAMANT SKELKOVI
Spojite vaše palčeve i prste tako da napravite oblik dijamanta. Sada stanite u pozu za sklek, spustite grudi do centra vašeg dijamanta, a zatim se podignite gore.

USKI SKLEKOVI
U početnoj poziciji za sklek postavite ruke tako da vam budu u širini ramena. Kada se budete spuštali, gledajte da vam laktovi budu uz telo, kako bi što više aktivirali svoje tricepse.

ŠIROKI SKLEKOVI
U početnoj poziciji za sklek ruke bi trebalo da vam budu postavljene šire od širine ramena. Koliko tačno, ne možemo da vam kažemo, moraćete da probate sami, ako osetite bol u ključnoj kosti ili ramenima, znači da ste preteralli, pa ćete morati ruke malo da privučete ramenima.

Pogledajte i: Poboljšajte svoj sklek

DLANOVI SPOLJA
Kod ovog skleka, početna pozicija je skoro ista kao i kod širokih sklekova. Jedina razlika je u tome što ćete dlanove okrenuti ka spolja, dakle desni dnal će biti okrenut ka desnoj strani, a levi ka levoj. Ovo je malo teža verzija

Pročitajte i  Kako trenira trenutno najbolji košarkaš NBA lige: Vežbaj kao Rasel Vestbruk

SKLEKOVI NA PESNICAMA
Postavite vaše pesnice na pod i stanite u poziciju za sklek. Ruke bi trebalo da vam budu u širini ramena. Spustite vaše grudi do poda, tako da vam laktovi štrče kao noge kod skakavca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *