Glumci koji sami snimaju opasne scene - Men`s Health

Glumci koji sami snimaju opasne scene

(POGLEDAJTE GALERIJU.)

Pored toga što su talentovani i zgodni, ovi glumci su i neverovatno hrabri. Iako im je omogućeno da akcione scene koje podrazumevaju trčanje kroz vatru, skok s trećeg sprata ili preskakanje krovova prepuste svojim dublerima, oni su odlučili da odvažno iznesu pred kamerama i ovaj deo posla.

Kakva transformacija! Prepoznajete li ovog glumca?

HARISON FORD

Vremešni glumac koji je oživeo likove Hana Sola i Indijane Džona susreo se u svojoj višedecenijskoj karijeri s brojnim izazovima, a gotovo sve scene u kojima vidimo Indijanu su u potpunosti njegove – nema kaskadera maskiranih u slavnog filmskog arheologa.

„Istina je, imao sam dosta akcije“, skromno je priznao Ford i dodao da je zabavno snimati ovakve scene.

Marlon Brando: Neobične navike u ishrani jedne legende

DžEKI ČEN

Jedan od najpopularnijih glumaca u istoriji kineske kinematografije je radio gotovo sve! Skakao je na balone, klizio ispod kamiona u pokretu, stajao ispod stakla dok je pucalo i rasipalo svoje deliće po njemu… Upravo tako je stekao veliko poštovanje i blagonaklonost holivudskih režisera i ljubitelja akcionih filmova.

Pročitajte: Džeki Čen ponovo ostavio otiske

DžEJSON STEJTAM

Od samog početka karijere, Stejtam se rado upuštao u ovakve izazove.

On je u intervjuu za CBS jednom prilikom otkrio da njegovi prvi filmovi nisu imali adekvatan budžet, te je morao sam da izvodi sve što je uloga zahtevala.

Otkrijte: 4 saveta Džejsona Stejtama za kvalitetan trening

Jedna od njegovih najnovijih avantura zapanjila je ceo svet: trebalo je da vozi kamion do ivice obale, zaustavi ga, iskoči iz njega i pripuca, ali kamion nije stao. Šta je Stejtam uradio? Upao je u vodu s kamionom, izvukao se iz njega i uspeo da izroni iz vode dok je kamion tonuo. Morate da poštujete takvog glumca!

Vežbaj kao Džejson Stejtam: Nedeljni program britanskog snagatora

TOM KRUZ

Kruz je dugo poznat kao čovek koji retko pristaje na saradnju s dublerima i čini se da ga ni to što je prešao 50. Godinu ne sprečava da nastavi po starom. Sećate li se scene iz nastavka „Nemoguće misije“ iz 2011. godine, u kojoj se Tom penje uz Burdž Kalifu, najvišu građevinu na svetu? Da, to je zaista bio on, a ne dubler i, ne, scena nije snimana ispred zelenog platna.

Crossfit: Brutalan trening za najhrabrije

DANIJEL KREJG

Od Džejmsa Bonda ne bismo očekivali ništa manje! On u filmovima o britanskom tajnom agentu gotovo sve izvodi sam, a nedavno je otkrio i zbog čega to radi.

„Nisam došao do ovakve forme samo da bih izgledao dobro kad skinem majicu“, objasnio je.

Vežbaj kao Džejms Bond: Udarnički trening za formu tajnog agenta

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *