Kućni trening Krisa Hemsvorta: Nasmejaće vas i ukazati vam na par trikova koji će vaš trening učiniti zabavnijim (VIDEO) - Men`s Health

Kućni trening Krisa Hemsvorta: Nasmejaće vas i ukazati vam na par trikova koji će vaš trening učiniti zabavnijim (VIDEO)

MH junak, poznat po ulozi Tora, od pre nešto više od godinu dana je pokrenuo svoju fitnes aplikaciju, gde je zaposlio neke od najboljih fitnes instruktora, sportista i savetnika za ishranu.

Krisova aplikacija, Centr, od pre 6 dana nudi svima mogućnost besplatnog korišćenja, na 6 nedelja od trenutka aktivacije (Iskoristite!). Tamo vas očekuju treninzi prilagođeni kućnim uslovima i teretani, u trajanju od 20-40 minuta, ali, takođe, i saveti za ishranu.

Poznati glumac je pre nekoliko dana i na svom instagram profilu postavio kako izgleda njegov kućni trening. Na treningu mu društvo pravi njegov trener Luk Zoči, a tu je i par trikova –  pokućstvo koje glumac koristi za svoj improvizovani kućni trening.

Trening, koji možete da vidite u videu ispod, sastoji se od 6 serija po 6 ponavljanja burpi-pregib-prese, triceps ekstenzija, čučnjeva, poznate vežbe “planinsko penjanje”.. i puno znoja!

Foto: Profimedia

 

Pročitajte i  5 fenomenalnih pokreta za neuništiva ramena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *