Švarceneger uputio fanu nezaboravnu motivacionu poruku - Men`s Health

Švarceneger uputio fanu nezaboravnu motivacionu poruku

Korisnik mreže Reddit koji se potpisuje kao GnashBrowns nikada nije imao samopouzdanja. Kako je priznao – čitavog života je premršav.

Išao je u teretanu s jednim prijateljem, ali nikada sam. Kada se konačno odvažio da ode sam na trening, pao je i povredio koleno, a ostali vežbači su mu se smejali. To je još više narušilo njegovo samopouzdanje.

Pročitajte i Arnold Švarceneger: 4 saveta za delotvoran trening

Njegovu tužnu ispovest na Redditu video je i prokomentarisao ni manje ni više nego Arnold Švarceneger.

“Neko mi je pričao o ovom događaju”, napisala je 67-godišnja zvezda. “Na putovanju sam, ali ću pokušati da te ohrabrim.”

“Uvek govorim ljudima da se ne plaše neuspeha, jer koliko zapravo možete pasti? Otkrio si – ne možeš dalje od zemlje. Ona je tu pred tobom. Sada znaš da nemaš čega da se plašiš. Treba da budeš ponosan na svoju hrabrost, a ne da te bude stid neuspeha. Mogao si da pronađeš izgovor da odmah odeš iz teretane, ali nisi. Znao si da će biti teško i neprijatno, pa čak i čudno – ali si to ipak uradio. To je hrabrost. Ponosan sam na tebe. Poslednji lik za kog sam ovako navijao postigao je svetski rekord u mrtvom dizanju. Imaš mnogo više sličnosti s njim, nego što misliš”, uputio je reči motivacije Švarceneger završivši post rečima:

Pročitajte i Arnoldov potisak i trening za ramena

“Navijam za tebe. Napravio si prvi korak i pao si, ali barem u pravom smeru. Zato, ustani i napravi drugi korak. Nastavi da ideš napred.”

Kada je pročitao post Švarcenegera, 19-godišnjak je bio u potpunom šoku i izjavio:

“Nikada ga neću izneveriti i – što je najvažnije – neću izneveriti sebe”, napisao je on.

Pročitajte i  Značaj vode: Kada je treba najviše unositi?

Izvor: Novimagazin.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *