7 besplatnih aplikacija i video servisa koji će vam pomoći da vežbate kod kuće - Men`s Health

7 besplatnih aplikacija i video servisa koji će vam pomoći da vežbate kod kuće

Želite da trenirate kod kuće, ali vam nedostaje neko ko će vas voditi kroz vaš trening. Men’s Health je tim povodom izdvojio 7 aplikacija i video servisa koji produkuju strimovan sadržaj, da vam u ovome pomognu. Neki od njih su ovo ekskluzivno pravo uveli zbog širenja virusa. Iskoristite ih najbolje što možete.

All Out Studio

Uživajte ovaj ekskluzivni video striming sa vežbama prema Men’s Health-u, 30 dana besplatno – uz kod MHFREE30.

Aktiviranje funkcioniše na sledeći način:

Idite na  www.alloutstudio.com

Kliknite na “Start Free Trial”

Kreirajte nalog i odaberite mesečnu pretplatu

Unesite kod MHFEE30

I tu ste! Da biste pristupili vežbama instalirajte aplikaciju All Out Studio, na svoj iOS, Android ili Apple TV, ulogujte se pomoću istih podataka koje ste uneli prilikom prijavljivanja i iskoristite pun potencijal neograničenih vežbi za mesec dana.

DownDog App Group

Iako je reč o aplikaciji čiji sadržaj je veoma bogat i za koju postoji tačno utvrđen cenovnik, kompanija je odlučila da sve svoje programe otključa do 1. aprila, zbog širenja korona virusa. Za studente i đake postoji čak posebna procedura pomoću koje besplatno korišćenje aplikacije može da se otključa id do 1. jula. Na raspolaganju su vam program za jogu, joga za početnike, HIIT, 7 minuta i Barre. “Verujemo da je stresno vreme, kao što je ovo, vreme kada je ljudima najpotrebnije da praktikuju vežbanje kako bi održali blagostanje”, napisala je kompanija na svojoj oficijelnoj stranici. Aplikacija je dostpuna kako za iOS, tako i za Android korisnike.

Planet Fitness

Kako bi izašli u susret svima koji moraju da provode vreme u svojim domovima, Planet Fitness tim je pripremio “Home Work-Ins” program, koi podrazumeva serije besplatnih treninga za sve ljude, a koje će voditi firmini sertifikovani treneri. 20-ominutni treninzi e svakodnevno biti dostupni u vidu live-stream-a na njihovoj facebook stranici u 19h (prema njihovoj vremenskoj zoni), međutim, isti sadržaj je dostupan i na njihovom oficijelnom youtube kanalu. Najbolji deo kod ovih treninga je to što ne zahtevaju nikakvu opremu, samo malo prostora.

FitON

Ako ste oduvek zamišljali da vam instruktori za treninge budu neke od vama inspirativnih poznatih ličnosti ili poznatih trenera, ova aplikacija će vam ispuniti taj san. U ponudi su prilagođene vežbe koje vam mogu pomoći na putu ostvarenja vaših fitnes ciljeva. Takođe, možete da radite vežbe sa Gabrijel Junion ili Dženet Dženkins koje će vam pomoći da se preznojite u udobnosti svog doma. Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android.

Pročitajte i  Instagram: Jeste li se i vi "tagovali" na nekoj od ovih destinacija?

C25K 5K Trainer

To što su trke 5k i maratoni otkazani, ne znači da i dalje ne bi trebalo da trenirate spremnost za neku od njih. Ova jednostavna aplikacija pomoći će vam da održite trening trčanja tri puta nedeljno od po pola sata, što će vam održati performanse i dati vam izdržljivost da ispunite sopstvenih 5K, dok dani prolaze u karantinu. U okviru aplikacije imate i trenera koji vas podstiče da budete sve bolji i bolji. Dostupna je za sve korisnike iOS i Android.

Strong by Zumba

Ako ste zaljubljenik u vežbe koje primenjuju različite elemente, poput korišćenja šipki, bučića, girje – onda će Strong by Zumba, odgovoriti vašim fitnes potrebama. Kombinujući pokrete uz muziku, dobijate kompletan trening, bez previše potrebne opreme. Takođe, bićete u prilici da trenirate uz neke od čuvnih trenera, poput Erin Opre, kako biste stekli fizičku spremnost kakvu želite.

Zwift

Ova aplikacija je savršena za sve one koji preferiraju trčanje ili okretanje pedala. Uz prednosti kompjuterske tehnologije, ova aplikacija vam omogućava da virtuelno trčite ulicama Njujorka ili da vozite bicikl kroz London. Takođe, možete da se pridružite grupama korisnika aplikacije koji trče ili voze bicikl, kako se ne iste osećali usamljeno ili izolovano dok trenirate. Za ovaj trening vam je potrebna traka za trčanje ili sobni bicikl. Aplikacija je dostupna kako iOS korisnicima, tako i Android.

Ne zapostavljajte telo, ni kada ste kod kuće: 3 vežbe sa elastičnom trakom

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *