Telo kao Supermen - Men`s Health

Telo kao Supermen

Britanski glumac, Henri Kavil, zbog kojeg žene širom sveta gube razum, a muškarci trče u teretanu otkrio je neke od svojih poteza koji su mu pomogli da izvaja telo po kojem je sada čuven.
Tredesetogodišnji “čovek od čelika” kaže da sve zasluge duguje svom treneru Marku Tvajtu, koji mu je pomogao da uđe u formu za ovaj film, dodajući da je Tvajt jedan od najneverovatnijih ljudi koje je imao prilike da upozna. “On je mi je otvorio oči i sa njim sam lagano prelazio rezlutate za koje sam mislio da su moja granica, zaista izvanredan čovek”, izjavio je glumac i dodao, “Najbitnija njegova osobina je ta što on razume kroz šta prolazim i fizički, ali i kao osoba i baš to ga čini odličnim trenerom.”

Plan treninga po kojem su radili Kavil i Tvajt se inače koristi pri obuci za američku Nacionalnu gardu, tačnije rečeno glumac je prošao kroz sve što inače prolaze vojnici.
Kalvin je daleko dogurao od školskih dana kada su ga drugovi zvali “debeli Kalvin”. “Supermen je naučio kako da leti, a ja sam naučio da mogu da uradim mnogo stvari u teretani za koje sam mislio da su nemoguće, znate to nije samo fizička stvar, već i psihička.”
Evo nekih vežbi koje je radio Supermen!

Pročitajte i  Transformacije: Od mršavka do gromade mišića teške 146 kg
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *