Ubedljivo najbrži način da izgradite moćne mišiće gluteusa! - Men`s Health

Ubedljivo najbrži način da izgradite moćne mišiće gluteusa!

Možda elastična traka za vežbanje izgleda bezazleno, ali ovaj mali izum će izgraditi ozbiljne i snažne mišiće vašeg gluteusa.

Saznajte i Ojačajte svoju pozadinu

Kako direktorka Tiger Athletics u Plymouth u Minesoti Stejsi Klark objašnjava, elastična traka za vežbanje se sve vreme nalazi malo iznad vaših gležnjeva vršćei pritisak na sve vaše mišiće gluteusa. Ovo je nemoguće sa dodacima poput para bučica ili šipkom.

Što se više traka zateže oko vaših mišića, to vaši mišići više rade, regrutuje se tonus mišićnih vlakana i ubrzava njihov rast. Nakon samo nekoliko ponavljanja vežbi osetićete napor u mišićima i tada ćete znati da trening deluje.

Jačanje mišića gluteusa ne samo što će vam omogućiti da uradite čučanj sa većom težinom, već ćete na ovaj način zaštiti vašu kičmu i kolena od povrede povećanjem svoje snage i stabilnosti.

Pročitajte i Vežba za gluteus

Ovaj program uvrstite u svoj trening za mišiće nižeg dela tela.

Kao što je prikazano i u videu, ovaj program treninga predstavlja krug od tri kratke i jednostavne vežbe koje se izvode jedna za drugom bez predaha. Svaku vežbu izvodite 10 sekundi (to je jedna serija).

Prva vežba predstavlja sitno trčanje u mestu, druga rađenje dvokoraka u levu i desnu stranu, a treća vežba predstavlja naizmenično šutiranje nogama unazad.

Saznajte i Oblikujte grudi uz pomoć traka sa otporom

Ako ste početnik, prvo uradite tri serije ovih vežbi, a kada izgradite veću stabilnost, pokušajte da radite 6 serija ovih vežbi sa što manje odmora između.

Pogledajte video: 

Pročitajte i  Kako da joj privučete pažnju na Facebook – u?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *